Hocam 1700'e kalan son satıcının da stoğu bitmiş demek. Hepsiburada'nın kendi mağazası gibi büyük şirketler bu kulaklığı satmıyor artık niyeyse. Olur da tekrar satarlarsa fiyatı düşer, yoksa yeni fiyatı 2300 olmuş artık...

Hocam 1700'e kalan son satıcının da stoku bitmiş demek. Hepsiburada'nın kendi mağazası gibi büyük şirketler bu kulaklığı satmıyor artık niyeyse. Olur da tekrar satarlarsa fiyatı düşer, yoksa yeni fiyatı 2300 olmuş artık...

Sennheiser'ın açık planlı olan kulaklığına mı geçtiniz Q30 yerine? Apayrı kullanım alanları var. Bas sorunu EQ ile çözülebilir biraz. Özellikle uygulamadan akustik ayara alınca iyi değişiyor.
Normal hocam. Düzgün amfiyle iyi potansiyeli de var o kulaklığın. Ben de kablolu kısma geçmeyi düşünüyorum ama kararsız kaldım. Hep dışarıda olduğumdan kablo sorun çıkarabilir.Hocam aslında param Q30'a yetmişti o yüzden onu denemek istedim ama benim kullanım senaryoma hiç uymadı kötü kulaklık olduğunu düşünmüyorum sadece bana göre değildi ben de sinirlendim kredi kartına acımadımne kadar EQ ayarı yapılsa da fiziksel bir durum söz konusuydu arkası açık referans sınıfı sayılacak bir kulaklıkla enstrümanları güzelce dinleyebileceğimi düşündüm ve çok beğendim açıkçası tabii ki aradaki 5 kat fiyat farkının da etkisi vardır ama hakediyor fiyatını cidden.
Normal hocam. Düzgün amfiyle iyi potansiyeli de var o kulaklığın. Ben de kablolu kısma geçmeyi düşünüyorum ama kararsız kaldım. Hep dışarıda olduğumdan kablo sorun çıkarabilir.
Bluetooth alacaksam 5 haneli fiyatlara çıkmama gerek yok. Kulak üstü için de kulak içi için de her şeyini beğendiğim kulaklıklar 7 binde var. Bluetooth Focal'ı alıp beğeneceğimi düşünmüyorum. 20000TL .Açıkçası bana kalırsa bence de dışarıda kablolu kullanım eziyet gibi sanki çağın gerisinde kalmış gibi de hissettiriyorçağı bilmem pek umursamam ama kablosuz kullanım gerçekten çok rahat. Yani hep dışarıda olan biri kablosuz tercih edebilir bence azıcık Bitrate'den bütçeden fedakarlık edip. Tabii gönül isterdi Focal, Audeze gibi ürünler kullanmak ama ülkemiz şartlarında zor, Momentumlar da pahalı.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.