- Katılım
- 27 Ocak 2020
- Mesajlar
- 7.851
- Çözümler
- 175
Geçmiş olsun kardeş sana. Paranı çöpe atmaya yemin etmişsin. 
hayır öyle değil geçebilirim ddr4 sisteme fakat uygun deil fiyatlar 2000tl lik bi bütçem yok 1500tllik olsa geçerimGeçmiş olsun kardeş sana. Paranı çöpe atmaya yemin etmişsin.![]()
Hepinize teşekkür ederim fakat bana mATX DDR3 LGA775 pinli anakart ve 775 pinli işlemci gerekiyor.
Demek ki sen yazdıklarımızı da okumuyorsun.hayır öyle değil geçebilirim ddr4 sisteme fakat uygun deil fiyatlar 2000tl lik bi bütçem yok 1500tllik olsa geçerim
Hayır öyle değil geçebilirim DDR4 sisteme fakat uygun değil fiyatlar 2000TL'lik bir bütçem yok 1500TL'lik olsa geçerim.
Peki ya R7 200 series ekran kartına uyar mı bunlar.
240R7 200 serisinin hangi modeli? Uyar sorun olmaz.
Uyar ama düşük ekran kartı bu attıklarımı al ilerde paran olunca ekran kartını yükselt. Güç kaynağın kaç watt ve markası ne?
bilmiyorum nerden bakılcağını söylerseniz hemen bakarımUyar ama düşük ekran kartı bu attıklarımı al ilerde paran olunca ekran kartını yükselt. Güç kaynağın kaç watt ve markası ne?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.