Bütçe maksimum 1.5k-2K arası.
Şu an elimde m1SE var ve düşük sens oynadığım için ani tepki verdiğim zaman takılma yapıyor ne yaptıysam çözemedim. Bu sorunu yaşatmayacak kaliteli sensörlü mouse önerisi olan varsa alabilirim.
Bütçe maksimum 1.5k-2K arası.
Şu an elimde m1SE var ve düşük sens oynadığım için ani tepki verdiğim zaman takılma yapıyor ne yaptıysam çözemedim. Bu sorunu yaşatmayacak kaliteli sensörlü mouse önerisi olan varsa alabilirim.
Vxe R1.Bütçe maksimum 1.5k-2K arası.
Razer Cobra.Bütçe maksimum 1.5k-2K arası.
VXE R1 SE Plus var bende gayet iyi Pro'su çok daha iyidir fakat gayet yeterli olacaktır sana da.
Sarjlı olması büyük avantaj pil derdin yok.
VXE R1 Pro kafama yattı hocam eğer şubatın ortalarına doğru stok bitmezse alacağım inşallah.
Bir de bu fareyi kablolu olarak da kullanabiliyor muyuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.