2000 TL'ye düşük hassasiyet oynayanlar için mouse önerisi

seiko39

Hectopat
Bütçe maksimum 1.5k-2K arası.
Şu an elimde m1SE var ve düşük sens oynadığım için ani tepki verdiğim zaman takılma yapıyor ne yaptıysam çözemedim. Bu sorunu yaşatmayacak kaliteli sensörlü mouse önerisi olan varsa alabilirim.

SteelSeries Prime mouse modelleri gayet iyi bunlara bakabilirsin.

Şu an elimde m1SE var ve düşük sens oynadığım için ani tepki verdiğim zaman takılma yapıyor ne yaptıysam çözemedim. Bu sorunu yaşatmayacak kaliteli sensörlü mouse önerisi olan varsa alabilirim.

SteelSeries Rival 3 Wireless var, düşük sens oynuyorum takılma falan yapmadı. Ama şöyle bir sıkıntı var ben daha yaşamadım ama kronik olarak lod sorunu var, düşük sens için belki rahatsız edebilir bir de piller çok hızlı bitiyor. İstersen bakabilirsin.

vxe r1 se plus var bende gayet iyi prosu çok daha iyidir fakat gayet yeterli olcaktır sanada

sarjlı olması büyük avantaj pil derdin yok

VXE R1 SE Plus var bende gayet iyi Pro'su çok daha iyidir fakat gayet yeterli olacaktır sana da.

Sarjlı olması büyük avantaj pil derdin yok.

VXE R1 Pro kafama yattı hocam eğer şubatın ortalarına doğru stok bitmezse alacağım inşallah.
Bir de bu fareyi kablolu olarak da kullanabiliyor muyuz?

VXE R1 Pro kafama yattı hocam eğer şubatın ortalarına doğru stok bitmezse alacağım inşallah.
Bir de bu fareyi kablolu olarak da kullanabiliyor muyuz?

Hocam evet kablolu vs de kullanabiliyorsunuz fakat şubat ortalarına stok kalacağını hiç düşünmüyorum maksimum 1 hafta veriyorum. :(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı