2000 TL'ye ekran kartı ve işlemci önerisi

İşlemcide indirime girince alırsınız 650TL'ye düşüyor hep.

Anakartınız var mı?

Var Intel h 55 yenisini almama gerek var mı?
Anakartnız?
Intel h 55 yenisini almama gerek varmı
Intel h 55 yenisini almama gerek varmı

Var Intel h 55 yenisini almama gerek var mı?

Intel h 55 yenisini almama gerek var mı?

Değiştirmeniz lazım hocam ona alacağınız işlemci pek bir işinize yaramaz.
i3-10100F = 736 TL en düşük.
H410M-K anakart= 577 TL en düşük(anakarttan emin değilim belki daha ucuza daha iyisi vardır arkadaşlar düzeltsinler.
Bunlar 1300 TL tutuyor. O anakartı kullandığınıza göre RAM'iniz de iyi değildir diye düşünüyorum. Corsair Vengeance 3000MHz 8 GB RAM'de 320 TL'ye bulunuyor.(Yine daha iyisi varsa arkadaşlar yazsın)
Bu şekilde 1620 TL yapıyor. Bütçenize 450 TL ekleyip 2450 TL yaparsanız kalan 850 TL'ye 2. el 1050 Ti alabilirsiniz.
Son olarak güç kaynağınız kaç W?

Değiştirmeniz lazım hocam ona alacağınız işlemci pek bir işinize yaramaz.
i3-10100F = 736 TL en düşük.
H410M-K anakart= 577 TL en düşük(anakarttan emin değilim belki daha ucuza daha iyisi vardır arkadaşlar düzeltsinler.
Bunlar 1300 TL tutuyor. O anakartı kullandığınıza göre RAM'iniz de iyi değildir diye düşünüyorum. Corsair Vengeance 3000MHz 8 GB RAM'de 320 TL'ye bulunuyor.(Yine daha iyisi varsa arkadaşlar yazsın)
Bu şekilde 1620 TL yapıyor. Bütçenize 450 TL ekleyip 2450 TL yaparsanız kalan 850 TL'ye 2. el 1050 Ti alabilirsiniz.
Son olarak güç kaynağınız kaç W?
600 w

Güç kaynağı yeterli duruyor. Bütçenize 450 TL ekleyip benim attığım öneriyle tüm sisteminizi yazarak yeni bir konu açın. 2500 bütçem var. Durum bu bir arkadaş bunu önerdi ne yapmalıyım diye. Benden daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır. RAM'lar biraz daha iyi olabilir çünkü ben pek bilmiyorum o konuyu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı