2000 TL'ye gamepad önerisi

ventt

Decapat
Daha fazla  
2000 TL'ye 8BitDo Ultimate 2C modelini aldım fakat bu kadar para vermişken bütçedeki en iyi modeli almayı düşünüyorum. Şu an bilgisayardan FIFA 25 oynamak için alıyorum. Belki başka oyunlarda oynarım gamepad ile, öneriniz var mı? Siparişi iptal edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2000 TL'ye 8BitDo Ultimate 2C modelini aldım fakat bu kadar para vermişken bütçedeki en iyi modeli almayı düşünüyorum. Şu an bilgisayardan FIFA 25 oynamak için alıyorum. Belki başka oyunlarda oynarım gamepad ile, öneriniz var mı? Siparişi iptal edeceğim.
F710 Logitech al hocam 500 TLde cebine kalır.

F710 Logitech al hocam 500 TL'de cebine kalır.

Hocam çok eski ve dandik bir ürün uzun ömürlü de değil o yüzden tercih etmedim almışken uzun ömürlü ve kaliteli bir şey almayı düşünüyorum 8BitDo Ultimate 2C bütçenin en iyisi galiba başka Xbox 9. nesil mi alsam acaba çok bir bilgimde yok.

Hocam çok eski ve dandik bir ürün uzun ömürlü de değil o yüzden tercih etmedim almışken uzun ömürlü ve kaliteli bir şey almayı düşünüyorum 8BitDo Ultimate 2C bütçenin en iyisi galiba başka Xbox 9. nesil mi alsam acaba çok bir bilgimde yok.

F710 gayet uzun ömürlü 4 yıldır kullanmaktayım bir 4 yıl daha kullanırım.

F710 Logitech al hocam 500 TL'de cebine kalır.

Sakin alma berbat bir gamepad bende var 500 TL olsa anca kullanılır.

Xbox da drift sorunu olabiliyor 8bit iyidir hocam kullanın bence

stok gelmiş bu arada eos proya

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı