2000 TL'ye Grafik ve Animasyon için Laptop

tvfk.koc

Kilopat
Katılım
27 Temmuz 2014
Mesajlar
3
Merhaba arkadaşlar,

Önümüzdeki dönemde grafik ve animasyon dersleri alacağım için bu derslerde kullanılacak programlara uygun bir dizüstü bilgisayar almam gerekiyor. Bana bu tür işlerde kullanılacak olan bilgisayarlarda ram ve ekran kartının yeterli olması gerektiği söylendi bütçem en fazla 2000 tl. Araştırmalarım arasında dikkatimi çeken tek bilgisayar hp pavilion 15-N005ST E9L06EA.

özellikleri
12 gb ram
gt 740m ekran kartı
intel i7 4500u işlemci.

sizce bu özellikler yeterli mi? ya da başka bir tavsiyeniz var mı?
 
Isıtıcı olarak kullanmak istiyorsan cihazı alabilirsin. Cihazı aldığında ısınmasını önlemekten başka bir amacın olmayacak çünkü. Animasyon ve grafikten çok cihazı soğutmakla uğraşırsın.

Bu bütçeye alınacak en iyi cihaz budur. 840M'li yeni nesil bir ekran kartı içermekte. Grafik işlerinde sana fayda sağlayacaktır.

Asus X550LN XO007D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar
 
Bu ısınma sorunu ileride bilgisayarın performansını etkiler mi? Yoksa iyi bir soğutucu ile bu sorunu halledebilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Msi de cok isiniyor ge60 kullanicisiyim explorer de sikinti yok ekran karti devreye girdigi zaman oyun olmak.. uzere en son 85dereceyi gordum battlef4 de turbo da acik ve en dusuk ayarlarda ekran karti mukmmel ondan dikayetim yok.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı