Grafik Tasarım, Animasyon için laptop önerisi

Öncelikle özellikleri fena değil, SSD alırsanız gayet güzel kullanabilirsiniz laptopu günlük olarak.
Ben yazılımcıyım, eğer bu özelliklerde laptopu değiştirme gereği duyuyorsanız; HQ, H, K tipli i7 işlemciye sahip bir laptop almanız gerekiyor. 2. el bakmanız iyi olabilir. Sahibinden, i7 9, 8 ve 7. nesil i7 laptoplara bakabilirsiniz.

Bütçenize göre en ideali. SSD yok. 400 lira fark var bir sonraki linktekiyle. İlerleyen zamanda SSD taktırabilirsiniz. 7. nesil i7.

Yukarıdakinin SSD'li versiyonu. SSD'siz olanı alıp takmak daha avantajlı olabilir. 7. nesil i7.

i7 8. Nesil ve SSD'li.

Garantisi 6 aydan az olanı almayın. 2-3 yıl sonra arıza olsa, yaptırmakta sıkıntı çekmezsiniz. Çalıntı olmadığını kontrol etmeniz iyi olur, üretici firmadan tamir görüp görmediğinide öğrenin.
Ben ilk başta 2. el almayın dedim ama fiyatlar çok fark ediyor. 3 4 ay kullanılmış cihazlar var. eğer bir bozukluk yoksa çok iyi. Ben en son dolar 2,85 iken ikinci ellere bakmıştım, o dönem pek bir avantajı yoktu.
İlginiz için çok tesekkür ederim bu bilgiler ısıgında araştırcam sağolun

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı