Öncelikle özellikleri fena değil, SSD alırsanız gayet güzel kullanabilirsiniz laptopu günlük olarak.
Ben yazılımcıyım, eğer bu özelliklerde laptopu değiştirme gereği duyuyorsanız; HQ, H, K tipli i7 işlemciye sahip bir laptop almanız gerekiyor. 2. el bakmanız iyi olabilir. Sahibinden, i7 9, 8 ve 7. nesil i7 laptoplara bakabilirsiniz.
Bütçenize göre en ideali. SSD yok. 400 lira fark var bir sonraki linktekiyle. İlerleyen zamanda SSD taktırabilirsiniz. 7. nesil i7.
Monster İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar GeT taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Intel Core i7 (7.Nesil) işlemci, 8 GB RAM, kapasiteli Monster dizüstü bilgisayar ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Yukarıdakinin SSD'li versiyonu. SSD'siz olanı alıp takmak daha avantajlı olabilir. 7. nesil i7.
Monster İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar GeT taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
i7 8. Nesil ve SSD'li.
Garantisi 6 aydan az olanı almayın. 2-3 yıl sonra arıza olsa, yaptırmakta sıkıntı çekmezsiniz. Çalıntı olmadığını kontrol etmeniz iyi olur, üretici firmadan tamir görüp görmediğinide öğrenin.
Ben ilk başta 2. el almayın dedim ama fiyatlar çok fark ediyor. 3 4 ay kullanılmış cihazlar var. eğer bir bozukluk yoksa çok iyi. Ben en son dolar 2,85 iken ikinci ellere bakmıştım, o dönem pek bir avantajı yoktu.