Bütçeyi 2200₺'ye çıkarabilirsen sinerji bilgisayar üzerinden aşağıdaki sistemi toplayabilirsin:
Eki Görüntüle 537786
Hocam ekran kartı nerede?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeyi 2200₺'ye çıkarabilirsen sinerji bilgisayar üzerinden aşağıdaki sistemi toplayabilirsin:
Eki Görüntüle 537786
O paraya o kadar hocam hazır sistem, yapacak bir şey yok. Dolar olmuş 7 lira. Bana kalsa RX 570-580'li sistem toplardım.
Çok iyi diyenler de var, verdiğin paraya ne beklediğinle alakalı. Hazır sistem daha iyisini görmedim ufak bir araştırmada.O PC alanların yorumları nefret dolu silikon falan demişler bu bakın.
Oyunlarda onboard vasat kalır.@heart06 APU sistem, dahili ekran kartı var.
Hocam 2. El olabilir o parçalar. Ve cidden küfür edenler bile var.Çok iyi diyenler de var, verdiğin paraya ne beklediğinle alakalı. Hazır sistem daha iyisini görmedim ufak bir araştırmada.
APU sistem; işlemciyle tümleşik olan Vega 8 GPU'sunu kullanılmış olacak, çift kanal bellek kullandığım için yeterli gelir. Aşağıdaki videoda sağ tarafta oyun performanslarına bakabilirsin. Bu arada o sistemi almak büyük hata olur, bir kaç güne ya PSU bozulacak, ya ekran kartı sorun verecek... Uzun ömürlü parçalara sahip sistem olmasını öneririm. Topladığım sisteme ileride RX570 seviyesine kadar ekran kartı da takılabilir.hocam ekran kartı nerede?![]()
İade gelen felan göndermiş olabilir, bilmiyorum. Aynı sistem tek tek alınıp da toplanabilir aynı paralara.Hocam 2. El olabilir o parçalar. Ve cidden küfür edenler bile var.
Evet kulağa hoş geliyor bunlari aynı siteden mi toplayacağım ve kaç günde elime ulaşır?Bütçeyi 2200₺'ye çıkarabilirsen Sinerji Bilgisayar üzerinden aşağıdaki sistemi toplayabilirsin:
Eki Görüntüle 537786
Şu Sistem sizi kurtarır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.