2000 TL'ye hazır sistem toplama

Umarım şaka yapıyorsundur.

Evet kulağa hoş geliyor bunlari aynı siteden mi toplayacağım ve kaç günde elime ulaşır?
Evet, aşağıdaki linkten toplayıp satın alabilirsin. Maalesef kaç güne geleceği hakkında bilgim yok, onlarla iletişime geçmeni tavsiye ederim.

Fena değil 720p de, r7 civarında sanıyorum performansı. Tercih meselesi, gtx 1050 ti tercih ederim.

1 yoruma göre karar verilmez. Orda çok daha fazla yorum da var.

Uzun Bir değerlendirme
arkadaşlar fotograf atmaya calistim ama atamadim ürün aynen anlatıldığı gibi geldi dell marka anakart 8gb ddr3 ram asus marka gtx1050 ti 4gb ekrab karti ve i5 2400 işlemci hiçbir eksiği yoktu kasa witcher 3 ü son ayarda rahat oynatıyor gta5i full ayarda oynatıyor oyun performansı gayet güzel mağaza iletişimide gayet iyiydi bence güvenerek alışveriş yapılabilecek bir mağaza kasada tek sorun egzoz fan takilmamis hava sirkülasyonu olmadığı için bu yaz ayında fırın gii olmuştu kasanin kapagini actim hiç ısınma olmadi bir fan alıp takacağım fiyatına göre tam f/p ürünü oyunlarda performansı güçlü dış kasası plastikten oluşuyor ama gayet hoş ve güzel bir duruşu var önünde 3 tane fan var psusu 420W ama 80+ güvencesi yok bence çok bir önemide yok içiniz rahat bir şekilde alıp kullanabilirsiniz sadece ürün elime 6 gün sonra ulaştı muhtemelen kasayı toplayıp montelemek için uğraşıyorlar bir süre ayrica kasa free dos degil windows 8.1 kurulu geldi bende windows 10a güncelledim kasayı belki ben yanlış anladım bilmiyorum ama kasada ethernet kartı (wifi kartı) bulunmuyor ethernet kablo girişi var anakartta birde kutudan psu güç kablosu çıkmadı alacaksınız bir psu güç kablosu ayarlayın, donanımları gayet tazeydi eski püskü durmuyordu genel olarak bu fiyata alınabilecek bir oyuncu kasasi kaçırmadan alın

böyle yorum da var

Benim attığım sistem oyunda daha yüksek performans verir diye düşünüyorum. Tabi içerik aynen anlatıldığı gibi olması şartı ile.

@heart06 işlemcinin 10 yıllık olması dikkat çekmiyor mu, sadece ekran kartı ile bitiyor mu iş? Yorumlara bakmaya bile gerek yok, piyasa koşulları belli. O sistemleri alanlar zaten konuya hakim olmayanlar. Çöpe atılan para...

Firmadan bişey alıp pişman olmayın
Anakart dell denildiği halde 100 tl lik lenovo anakart takılmış bu firmadan bişey almayın
Yanlış anlaşılmasın ben ondan bundan bir şey alın demiyorum. Firmayı savunduğum da yok. İleride tekrar para koyarım üzerine iyi bir kart alırım denirse diğer pc tabiki daha iyi.

Hocam ekran kartını çıkart diğer parçalara zaten 1000 lira kalmıyordur o sistemde.
Uzun vadede diğer sistem tabiki daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…