2000 TL'ye hazır sistem toplama

Arkadaşlar hayırlı geceler dilerim.
2000 TL'ye hazır kasa istiyorum güvenilir bir siteden. GTA 5 falan en son grafiklerde 60 FPS vermesi yeter bildiğiniz bir sistem var mı sipariş edebileceğim? Aydınlatırsanız sevinirim.

Umarım şaka yapıyorsundur.

Evet kulağa hoş geliyor bunlari aynı siteden mi toplayacağım ve kaç günde elime ulaşır?
Evet, aşağıdaki linkten toplayıp satın alabilirsin. Maalesef kaç güne geleceği hakkında bilgim yok, onlarla iletişime geçmeni tavsiye ederim.

APU sistem; işlemciyle tümleşik olan Vega 8 GPU'sunu kullanmış olacaksın, çift kanal bellek kullandığın için yeterli gelir. Aşağıdaki videoda sağ tarafta oyun performanslarına bakabilirsin. Bu arada o sistemi alman büyük hata olur, bir kaç güne ya PSU bozulacak, ya ekran kartı sorun verecek... Uzun ömürlü parçalara sahip sistem toplamanı öneririm. Topladığım sisteme ileride RX570 seviyesine kadar ekran kartı da takabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fena değil 720p de, r7 civarında sanıyorum performansı. Tercih meselesi, gtx 1050 ti tercih ederim.

Ürün leş.
Sadece kasa anlatıldığı gibi. Tüm parçalar 2. el kesinlikle sıfır değil faturalandırması da kullanılan parçalarla alakalı değil hiçbir marka ismi yok faturada. Anakart elektrik arızası vermiş ve kablo ile ek lehim atmışlar işlem görmüş. USB 3 port var fakat anakart desteklemediği için kablosu boşta. Anakart kasa ile uyumlu değil uzatmışlar zarar görmesin diye altına bez çekmişler. Güç kaynağı anakarta yetişmediği için güç kaynağını kesip ek yaparak uzatmışlar. İşlem görmemiş parça yok içinde. Firma her şey sıfır dedi küllliyen yalan dolan isteyene resim atabilirim delilli ispatlı firma sahtekardır! PC'ye 1500 lira ek masraf etmeden 5 kuruş etmez.
(Satın alan müşteri)
1 yoruma göre karar verilmez. Orda çok daha fazla yorum da var.

Uzun Bir değerlendirme
arkadaşlar fotograf atmaya calistim ama atamadim ürün aynen anlatıldığı gibi geldi dell marka anakart 8gb ddr3 ram asus marka gtx1050 ti 4gb ekrab karti ve i5 2400 işlemci hiçbir eksiği yoktu kasa witcher 3 ü son ayarda rahat oynatıyor gta5i full ayarda oynatıyor oyun performansı gayet güzel mağaza iletişimide gayet iyiydi bence güvenerek alışveriş yapılabilecek bir mağaza kasada tek sorun egzoz fan takilmamis hava sirkülasyonu olmadığı için bu yaz ayında fırın gii olmuştu kasanin kapagini actim hiç ısınma olmadi bir fan alıp takacağım fiyatına göre tam f/p ürünü oyunlarda performansı güçlü dış kasası plastikten oluşuyor ama gayet hoş ve güzel bir duruşu var önünde 3 tane fan var psusu 420W ama 80+ güvencesi yok bence çok bir önemide yok içiniz rahat bir şekilde alıp kullanabilirsiniz sadece ürün elime 6 gün sonra ulaştı muhtemelen kasayı toplayıp montelemek için uğraşıyorlar bir süre ayrica kasa free dos degil windows 8.1 kurulu geldi bende windows 10a güncelledim kasayı belki ben yanlış anladım bilmiyorum ama kasada ethernet kartı (wifi kartı) bulunmuyor ethernet kablo girişi var anakartta birde kutudan psu güç kablosu çıkmadı alacaksınız bir psu güç kablosu ayarlayın, donanımları gayet tazeydi eski püskü durmuyordu genel olarak bu fiyata alınabilecek bir oyuncu kasasi kaçırmadan alın

böyle yorum da var

Benim attığım sistem oyunda daha yüksek performans verir diye düşünüyorum. Tabi içerik aynen anlatıldığı gibi olması şartı ile.

@heart06 işlemcinin 10 yıllık olması dikkat çekmiyor mu, sadece ekran kartı ile bitiyor mu iş? Yorumlara bakmaya bile gerek yok, piyasa koşulları belli. O sistemleri alanlar zaten konuya hakim olmayanlar. Çöpe atılan para...

Firmadan bişey alıp pişman olmayın
Anakart dell denildiği halde 100 tl lik lenovo anakart takılmış bu firmadan bişey almayın
Yanlış anlaşılmasın ben ondan bundan bir şey alın demiyorum. Firmayı savunduğum da yok. İleride tekrar para koyarım üzerine iyi bir kart alırım denirse diğer pc tabiki daha iyi.

@heart06 işlemcinin 10 yıllık olması dikkat çekmiyor mu, sadece ekran kartı ile bitiyor mu iş? Yorumlara bakmaya bile gerek yok, piyasa koşulları belli. O sistemleri alanlar zaten konuya hakim olmayanlar. Çöpe atılan para...
Hocam ekran kartını çıkart diğer parçalara zaten 1000 lira kalmıyordur o sistemde.
Uzun vadede diğer sistem tabiki daha iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı