2000 TL'ye Intel Sistem

• Konuyu başlatan oğuzhan.b61
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 3.840
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O

oğuzhan.b61

Ziyaretçi
Bütün herşeyi içinde olan bir kasa istiyorum. Önerileriniz tavsiyeleriniz nelerdi?
Ram 8-16 arası.
Ekran kartından pek anlamam.
İşlemci i5-7 arası.
Fifa 15 gta5 battlefield 4 far cry 4 call of duty.
Bu oyunları kaldırcak pc istiyorum.
Fiyat:
1-2.000 tl.
Taksitle olsun..
Şimdiden teşekkürler.
Bu sitede bitane buldum birine sordum kazıklarlar seni dedi.. Sizce doğru mu.. Doğruysa tavsiyelerinizi bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum verdiğin linkteki sistem normalde 2000TL ye yakın hatta belki fazla bile olabilir. Bu linkteki PC büyük ihtimal 2.el parçalarla toplanmış yada bir bozukluğu vardır. Sakına alma. Bu arada 7950 ekran kartı var ve i7'nin eski modeli performans vermez fazla.

Bu sistemi almalısınız Güncel oyunları kasmadan rahatlıkla oynayabilirsiniz.

....png

Bu sistemi almalısınız Güncel oyunları kasmadan rahatlıkla oynayabilirsiniz.
Arkadaşlar ben pc kasası istiryorum. Toplama pc değil sadece kasa olucak herşey içinde.

arkadaşlar ben pc kasası istiryorum.. toplama pc değil sadece kasa olucak herşey içinde
Dostum 2000TL sisteme herşeyi istiyorsun sende ama 2000TL işleme işlemci i7 istiyosun ramıda 8-16 arası istiyosun. En iyisi toplama olur burda eğer yok ben almıycam toplama diyorsan bu gidişle sen ancak i3 kötü bir pc alırsın. Dediğin gibi istiyosan en az 3000-3500 gözden çıkarcan.

Yani bu fiyata sana i5 toplanabilir aslında ama sen İ7 istiyorsun. 4000 tl lik sistemi 2000 tl ye istiyorsun.
İlla i7 olmasına gerek yok i 5de olur. Yeter ki belirtiğim oyunları kaldırsın.

Vatana git attığım mesajdaki parçaları istediğini belirt onlar sana toplayıp kasa olarak teslim etsinler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı