2000 TL'ye AMD sistem mi Intel mi?

Promerta

Hectopat
Katılım
20 Eylül 2014
Mesajlar
62
Yer
AYDIN - Nazilli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar forumda yeniyim. Technopat'ı uzun zamandır takip ediyordum ancak forumu olduğunu bilmiyordum. Olduğuna çok sevindim şimdi soruma gelecek olursak 2000-2100'e PC toplamak istiyorum ancak İşlemci Amd mi yoksa İntel mi olmalı karar veremedim. İki sistem topladım size sormak istiyorum hangisi oyun ve günlük kullanımda daha iyi performans verir? Ve sistemimde neler yanlış neler daha iyi olur neler gereksiz size sormak istiyorum şimdiden teşekkür ederim.
AMD sistem.

EEmZMz.png


Intel sistem.

m8MnZ8.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı iyi ama Intel tarafında işlemciyi K ibaresi olanla değiştir. Koskoca Z97 mimarisi boşa gitmesin. Ayrıca Intel'de soğutucu nerede?
 
Sistemlerin ikisi de gayet başarılı, zaten f\p oranı olarak gayet yüksek ve tercih edilen bir sistem olmuş. Bellekleri belki gskill yerine Corsair Vengeance Pro alabilirsiniz çok büyük bir fark yaratmaz onun dışında da işlemci tercihi bence Amd olmalı.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı