2000 TL'ye iPhone 6 Plus Almak

mutu1910

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
2000 TL'ye arkadaşımdan iPhone 6S plus alacağım aylık 300 TL taksit ile, sizce 2000 TL uygun mudur? Telefon temiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de birkaç gün önce 2000 liraya pasaport kayıtlı 64 GB 6s Plus satın aldım. Arkadaşlar "o paraya MI 6 alınır " falan diyecek ama IOS kullanmak istiyorsan kaçırma derim. Yıllardır Android telefon kullanmış biri olarak çok memnun kaldım ve bir daha Android telefon kullanacağımı düşünmüyorum. Bu telefona da 2 yıl da bir sıfır batarya taktırıp 4 sene kullanırım gibi geliyor. Hiç bir eksiği yok, tıkır tıkır yağ gibi akıyor. Note 5, V20, HTC 10 ve XZ gibi tepe modellerde bile kasılmalar, çökmeler yaşadım. Bu cihaz bence halen alınabilir.

iPhone 6S plus mı iPhone 6 plus mı? Başlık ve içerik farklı. İkisi arasında dağlar kadar fark var. Kamera, yazılım, güç, işlemci, kasa kalitesinde herşeyi ile iPhone 6S plus çok daha önde...
Eğer iPhone 6S plus alacaksanız olur gayet iyi bir cihaz bence. Tabi ki telefon dediğiniz gibi temizse. Ayrıca garantinin olup olmaması iPhone cihazlar için çok önemli. Hafızaya gelirsek 32 GB olması da gerekir bence. 16 GB yetmeyebilir sizin için gelen güncellemeler ve uygulamalar için. Ama iPhone 6 Plus ise almayın derim. Kasa acayip kalitesiz ve bükülme sorunu var. Diğer bütün özellikleri ile iPhone 6S plustan bayağı aşağıda olan bir cihaz ve artık 2. el piyasasında 2000 lira verilecek bir cihaz değil asla... iOS 11 ile iPhone 6S model altında stabilite sorunu ortaya çıktı. Eskisi gibi verim yok.

Ben de birkaç gün önce 2000 liraya pasaport kayıtlı 64 GB 6s Plus satın aldım. Arkadaşlar "o paraya MI 6 alınır " falan diyecek ama IOS kullanmak istiyorsan kaçırma derim. Yıllardır Android telefon kullanmış biri olarak çok memnun kaldım ve bir daha Android telefon kullanacağımı düşünmüyorum. Bu telefona da 2 yıl da bir sıfır batarya taktırıp 4 sene kullanırım gibi geliyor. Hiç bir eksiği yok, tıkır tıkır yağ gibi akıyor. Note 5, V20, HTC 10 ve XZ gibi tepe modellerde bile kasılmalar, çökmeler yaşadım. Bu cihaz bence halen alınabilir.
Hocam note 5 kullanıyorum git git yavaşlamalar seziyorum çok haklısınız. 6s plus alıp bataryasını değiştirmek mantıklı.

Edit: Arkadaşlar garantiden 6 plus verdiler arkadaşa. Telefon sürekli kasıyor ve 20 dk boyunca takıldığını gözlemledik. O yüzden 6s plus altına inmeyin alacaksanız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı