2019'da iPhone 6 Plus Almak

Ccebur

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Akrabadan bulduk bir tane. Elimdeki telefon A8 2015, bataryası neredeyse ölü, WhatsApp'dan Instagram'a geçerken 2 dakika bekleten bir telefon. 6 Plus'un fiyatı 1600₺. Akrabadan alıyoruz dediğim gibi güvenilir yani. 2 senelik telefon, tertemiz kullanılmış fakat batarya değiştirilmiş mi bilmiyorum. Sizce bu alım benim için mantıklı olur mu? Alırsam ne kadar gider? Zaten yazın XR alma planım var, sadece yaza kadar dayansın yeter. Bu arada telefon 16 GB fakat elimdeki telefon da 32 GB. 6 Plus'a sadece Instagram, WhatsApp gibi gündelik uygulamalar yüklenecek. Oyun falan oynamıyorum.

Son düzenleme:
Akrabadan bulduk bir tane. Elimdeki telefon A8 2015, bataryası neredeyse ölü, WhatsApp'dan Instagram'a geçerken 2 dakika bekleten bir telefon. 6 Plus'un fiyatı 1600₺. Akrabadan alıyoruz dediğim gibi güvenilir yani. 2 senelik telefon, tertemiz kullanılmış fakat batarya değiştirilmiş mi bilmiyorum. Sizce bu alım benim için mantıklı olur mu? Alırsam ne kadar gider? Zaten yazın XR alma planım var, sadece yaza kadar dayansın yeter. Bu arada telefon 16 GB fakat elimdeki telefon da 32 GB. 6 Plus'a sadece Instagram, WhatsApp gibi gündelik uygulamalar yüklenecek. Oyun falan oynamıyorum.
Bence yaza kadar elinizdeki telefonla idare edin yaza zaten 3-4 ay var benim fikrim böyle.

6 Plus'dan vazgeçip Huawei P SMART 2019 64 GB almayı düşünüyorum. Benden sonra da kardeşime geçecek zaten, sanırım mantıklısı bu olacak. Siz ne dersiniz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı