2000 TL'ye kablosuz oyuncu mouse önerisi

Yani evet 4 ve 8K biraz gereksiz doğru söylüyorsunuz kafam iyice karıştı ne alacağıma dair L7 Pro güzel geldi şu ana kadar ama FPS ve monitörün ok destekleyeceğini sanmam ve gereksiz fiyattan mı düşsem diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?

Yani evet 4 ve 8K biraz gereksiz doğru söylüyorsunuz kafam iyice karıştı ne alacağıma dair L7 Pro güzel geldi şu ana kadar ama FPS ve monitörün ok destekleyeceğini sanmam ve gereksiz fiyattan mı düşsem diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?
Siz bilirsiniz hocam para varsa alın.

Hocam düzgün bir fare almak istiyorsanız zaten en az bu paraları gözden çıkartmanız lazım. Bu bütçede de ne sisteminize FPS artışı sağlayacak bir şey alabilirsiniz ne de iyi bir monitör. O yüzden bence alın gitsin çok da düşünmeyin.

Mesajlarınız için herkese teşekkürler iyi tatiller.

Yaşamlar bir şey sormak istiyorum. Aramızda L7 Pro kullananlar var ne kadar süre idare ediyor tahmini 250 mAh ne de olsa A7 Pro almak isterdim ama Türkiye'de yok sanırım getirtmem lazım ly Ultra da Türkiye'de yok maalesef.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı