Şimdi araştırdım varmış.
Peki test ettiniz mi hiç kaç Hz gösterdiğini çoğu 2 ki mouselerde 8K desende 4 zor görebiliyor.
Hocam test etme gereği duymadım çünkü tamamen göz boyama özelliği. Evde 8K sunan 4 mouse var hiçbiri 2K üstünü daha görmedi.
Şimdi araştırdım varmış.
Peki test ettiniz mi hiç kaç Hz gösterdiğini çoğu 2 ki mouselerde 8K desende 4 zor görebiliyor.
Hocam inşallah googleden hz test sitelerinden bakmadınız.Hocam test etme gereği duymadım çünkü tamamen göz boyama özelliği. Evde 8K sunan 4 mouse var hiçbiri 2K üstünü daha görmedi.
Hocam inşallah Google'dan Hz test sitelerinden bakmadınız.
Haa hocam anladım bende 2K kullanıyorum valorantta vs 4/8 k biraz gereksiz geldi kullanınca bana da.Hayır hocam yanlış anladınız 2K üstünü kullanmadığımdan görmediğini belirttim.
Haa hocam anladım bende 2K kullanıyorum Valorant'ta vs 4/8 k biraz gereksiz geldi kullanınca bana da.
Siz bilirsiniz hocam para varsa alın.Yani evet 4 ve 8K biraz gereksiz doğru söylüyorsunuz kafam iyice karıştı ne alacağıma dair L7 Pro güzel geldi şu ana kadar ama FPS ve monitörün ok destekleyeceğini sanmam ve gereksiz fiyattan mı düşsem diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?
Yani evet 4 ve 8K biraz gereksiz doğru söylüyorsunuz kafam iyice karıştı ne alacağıma dair L7 Pro güzel geldi şu ana kadar ama FPS ve monitörün ok destekleyeceğini sanmam ve gereksiz fiyattan mı düşsem diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.