Arda Gündoğdu
Hectopat
Daha fazla
Merhaba. Daha çok duality gibi yeni ve kasası hala drop havuzunda bulunan skinlere nazaran, eski ve iyi kalitede skinler almanı öneririm. Yeni skinlerin de fiyatı artacaktır fakat eski skinlerin artık kasası düşmediği ve cs2 çıkınca talep artacağı için bu tarz skinlerin yeni skinlere göre daha çok fiyat artışı yaşayacağını düşünüyorum. Ayrıca aynı şekilde ben de yakın zamanda envanter dizdim. Çoğu fiyat artışına müsait skinler ve 2k ya yakın. Ben awp, ak47, m4a4 gibi çok kullandığım silahlara iyi skinler alıp kalan silahlarada daha çok fiyat perfornmans veren skinler aldım. Sen kendi zevkine göre en çok oynadığın 4 silaha da paylaştırabilirsin paranı sana kalmış fakat benim her silahta skin olması hoşuma gidiyor. Envanterimi incelemek istersin diye steam arkadaşlık kodumu bırakıyorum:
483075483
Bu platformda çok yazı yazmadım o yüzden hatalarım olabilir veya anlatamamış olabilirim, fakat işine yaradıysa ne güzel.
483075483
Bu platformda çok yazı yazmadım o yüzden hatalarım olabilir veya anlatamamış olabilirim, fakat işine yaradıysa ne güzel.