2000 TL'ye kadar CS:GO envanter önerisi

Merhaba. Daha çok duality gibi yeni ve kasası hala drop havuzunda bulunan skinlere nazaran, eski ve iyi kalitede skinler almanı öneririm. Yeni skinlerin de fiyatı artacaktır fakat eski skinlerin artık kasası düşmediği ve cs2 çıkınca talep artacağı için bu tarz skinlerin yeni skinlere göre daha çok fiyat artışı yaşayacağını düşünüyorum. Ayrıca aynı şekilde ben de yakın zamanda envanter dizdim. Çoğu fiyat artışına müsait skinler ve 2k ya yakın. Ben awp, ak47, m4a4 gibi çok kullandığım silahlara iyi skinler alıp kalan silahlarada daha çok fiyat perfornmans veren skinler aldım. Sen kendi zevkine göre en çok oynadığın 4 silaha da paylaştırabilirsin paranı sana kalmış fakat benim her silahta skin olması hoşuma gidiyor. Envanterimi incelemek istersin diye steam arkadaşlık kodumu bırakıyorum:
483075483
Bu platformda çok yazı yazmadım o yüzden hatalarım olabilir veya anlatamamış olabilirim, fakat işine yaradıysa ne güzel.

Merhaba. Daha çok duality gibi yeni ve kasası hala drop havuzunda bulunan skinlere nazaran, eski ve iyi kalitede skinler almanı öneririm. Yeni skinlerin de fiyatı artacaktır fakat eski skinlerin artık kasası düşmediği ve CS2 çıkınca talep artacağı için bu tarz skinlerin yeni skinlere göre daha çok fiyat artışı yaşayacağını düşünüyorum. Ayrıca aynı şekilde ben de yakın zamanda envanter dizdim. Çoğu fiyat artışına müsait skinler ve 2K ya yakın. Ben AWP, AK-47, M4A4 gibi çok kullandığım silahlara iyi skinler alıp kalan silahlarada daha çok fiyat perfornmans veren skinler aldım. Sen kendi zevkine göre en çok oynadığın 4 silaha da paylaştırabilirsin paranı sana kalmış fakat benim her silahta skin olması hoşuma gidiyor. Envanterimi incelemek istersin diye Steam arkadaşlık kodumu bırakıyorum:
483075483.
Bu platformda çok yazı yazmadım o yüzden hatalarım olabilir veya anlatamamış olabilirim, fakat işine yaradıysa ne güzel.

İstek attım kanka bende zaten AWP, AK-47 ve M4A4'e skin almayı düşünyorum. Varsa önerin alayım.

Cs2 de parlama kalitesi arttığı için renkli skinlerin daha çok güzel görüneceğini ve dolayısıyla artacağını düşünüyorum. Birkaç öneri istersen:
Ak-47: Nightwish(bendeki), Asiimov, İmparatoriçe
Awp: Neo noir(Bendeki), Hyper beast
m4a4: Neo noir(bendeki), renk cümbüşü, tenha boşluk.
bunun gibi daha birsürü örnek var. Eğer ki biraz daha örnek istersen belirt tekrar yazayım. Şu anda işim olduğu için aceleye getirdim. Şahsen benim önerim en azından nightwish alman çünkü zaten güzel bir skin ve cs2 de gelecek düzenlemeler ile neon efektinin geliştirilme olasılığı çok yüksek, yani fiyat artışı baya bir olabilir. Olmazsa da fiyatının düşeceğini sanmıyorum.

CS2 de parlama kalitesi arttığı için renkli skinlerin daha çok güzel görüneceğini ve dolayısıyla artacağını düşünüyorum. Birkaç öneri istersen:
AK-47: Nightwish(bendeki), asiimov, imparatoriçe.
AWP: Neo noir(bendeki), Hyper Beast.
M4A4: Neo noir(bendeki), renk cümbüşü, tenha boşluk.
Bunun gibi daha bir sürü örnek var. Eğer ki biraz daha örnek istersen belirt tekrar yazayım. Şu anda işim olduğu için aceleye getirdim. Şahsen benim önerim en azından nightwish alman çünkü zaten güzel bir skin ve CS2 de gelecek düzenlemeler ile neon efektinin geliştirilme olasılığı çok yüksek, yani fiyat artışı bayağı bir olabilir. Olmazsa da fiyatının düşeceğini sanmıyorum.

Aşınma durumlarında hangilerini almak mantıklı? Sence en çok hangisi değer kazanır.

Aşınma durumu daha çok bütçene bağlı. Fakat görevde kullanılmışın atında bir floatta almanı önermem. En çok artış hangisinde olur maalesef bilemiyorum.

Floatı düşük görevde kullanılmış veya az aşınmış alacağım gibi duruyor. Bazılarında fabrikadan çıkmışla az aşınmış arasında 2-3 kat fiyat farkı bulunuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı