2000 TL'ye kadar gamepad önerisi

omercantr1

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. FC24 oynamak için gamepad arıyorum bütçede 1500-2000 lirayı geçmedikçe sorun yok yine de alabileceğim en ucuz ve en kaliteli kolu almak istiyorum. Kablosuz olması istediğim özelliklerden biri ve Xbox kol dizaynlı kollar istemiyorum tuş dizaynı PS olmalı.

PS tuş dizaynını kullanan muhtemelen sadece orijinal PS kolunda bulabilirsiniz kalanlar çakma olacaktır.
Xbox tuş dizaynı kullananlar zaten PC için neredeyse tüm gamepadler Xbox tuş dizaynı kullanır.

PS5 kolu veya Xbox 9. nesil kol dışında seçeneğiniz yok gibi.

Çakma PS4 koluna 2 bin TL veren kimse alınmasın "enayidir" PS5 kolu bile 2 bin TL'yi hak etmiyor fiyatı 2 bin TL olan 3 ayda bozulucak çakma PS4 kolu öneriyorsunuz.

PS tuş dizaynını kullanan muhtemelen sadece orijinal PS kolunda bulabilirsiniz kalanlar çakma olacaktır.
Xbox tuş dizaynı kullananlar zaten PC için neredeyse tüm gamepadler Xbox tuş dizaynı kullanır.

PS5 kolu veya Xbox 9. nesil kol dışında seçeneğiniz yok gibi.

Katılıyorum PC de Microsoft oldugu için Xbox düzeneğine göre uyumlu olacaktır benim de fikrim o yönde.

Katılıyorum PC de Microsoft oldugu için Xbox düzeneğine göre uyumlu olacaktır benim de fikrim o yönde.

Patent sorunları yüzünden muhtemelen öyle Sony kendi kullandığı şekillerin başka bir üretici tarafından kullanılmasını istemiyor diye düşünüyorum.

Patent sorunları yüzünden muhtemelen öyle Sony kendi kullandığı şekillerin başka bir üretici tarafından kullanılmasını istemiyor diye düşünüyorum.

Bende öyle düşünüyorum hocam. Bana göre Xbox kolları daha uygun mesela 2 defa kol aldım ikisi de Xbox düzeneğine göre, daha rahat benim için. Lakin arkadaşım PS düzeniği bir kol aldıgı için PC'nin Xbox kolu gibi görmesi için program yüklemesi gerekiyordu orijinal kollarda gerekiyor mu bilmiyorum.

Ya DualShock 4 ya da DualSense 5 alacaksın. Diğerlerinin neredeyse hepsi Xbox dizaynlı. Ben olsam Xbox 9. Nesil tercih ederdim.

Hocalarım cevaplarınız için teşekkürler PC'de FIFA'dan başka bir şey oynamadığım için kolla diğer oyunların farklı olması pek de önemli değil Xbox dizayndan kastım sol analogun yukarıda olması ben o şekilde kullanamıyorum el alışkanlığından dolayı o zaman en iyi yine orijinal DualShock 4 kalıyor geriye. Peki sizce 1 tane orijinal DS4 almakmı yoksa ucuza kaliteli çakma DS4 alıp bozulursa yenisini almak mı? Çünkü arada epey bir fark var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı