2000 TL'ye kadar gamepad önerisi

Çin'den gelen değil de TR de satılan muadili var mı?

Şu an için gamepad ihtiyacım var mesela.
1700'e Fantech shooter 3 alsam aynısı yurt dışında 1000 TL imiş.
700 TL
TAA 5 ay sonra eline gelecek şu an bu ikilemdeyim. Ya da 2200 TL'ye orijinal Xbox kolu almak da seçenek yurt dışında bu fiyatlaraymış. Bilemedim kafam çok karışık.
Xbox kolu önermiyorum çok. Tetik titreşimi hariç tüm özellikleri eski kalıyor ve kalan kollarda daha güzel özellikler var. Dpadleri hakkında tam bir bilgim olmadığından wraith kolları hakkında yorum yapamayacağım yani platform oyunu performansları nasıl bilemiyorum. Kalan özellikleri güzel kollar shooter 3 pişman etmez

Hocam easysmx x10 mi yoksa whatgeek üzerinden nova 2 lite mı sizce?
X10 dpad açısından berbat bir kol ama kalan her şeyi çok güzel hissettiriyor. Nova 2 lite ise daha yeni çıkan ve genel olarak özellikleri daha fazla olan üstüne satıldığı yer olarak da garantisi daha iyi olan bir yer. Bana sorarsanız dpad önemli değilse easysmx x10. Garantisi de daha iyi olsun dpadi de ama mekanik tuşları gereksiz derseniz de nova 2 lite.

Xbox kolu önermiyorum çok. Tetik titreşimi hariç tüm özellikleri eski kalıyor ve kalan kollarda daha güzel özellikler var. Dpadleri hakkında tam bir bilgim olmadığından Wraith kolları hakkında yorum yapamayacağım yani platform oyunu performansları nasıl bilemiyorum. Kalan özellikleri güzel kollar shooter 3 pişman etmez.

X10 dpad açısından berbat bir kol ama kalan her şeyi çok güzel hissettiriyor. Nova 2 Lite ise daha yeni çıkan ve genel olarak özellikleri daha fazla olan üstüne satıldığı yer olarak da garantisi daha iyi olan bir yer. Bana sorarsanız dpad önemli değilse EasySMX X10. garantisi de daha iyi olsun dpadi de ama mekanik tuşları gereksiz derseniz de Nova 2 Lite.

Dostum Nova2 Lite gamesir.comdan mı alınıyor. Şu an baktım 30 dolar çok uygun gerçekten iyi mi? Kaç günde gelir? Gümrüğe takılır mı?

Dostum Nova2 Lite GameSir.comdan mı alınıyor. Şu an baktım 30 dolar çok uygun gerçekten iyi mi? Kaç günde gelir? Gümrüğe takılır mı?

Ayrıca benim en hassas olduğum konu hikayeli ya da the witcher/ God of War tarzı oyunlarda analogu kaldırırken smooth yani rahat hissetmek istiyorum. Rahatsız etmemeli. Keyifli olmalı.

Dostum Nova2 Lite GameSir.comdan mı alınıyor. Şu an baktım 30 dolar çok uygun gerçekten iyi mi? Kaç günde gelir? Gümrüğe takılır mı?

GameSir sitesinden alırsanız mailden YunExpress ile gönderilmesini isteyin. Honey10off indirim kodu ile 27 dolara geliyor. Eğer whatgeek üzerinden alırsanız da wgnew5 kodu ile alın. Oradan da 31 dolara geliyor ama kesinlikle YunExpress ile gönderildiğinden gümrük vergisi çıkmıyor. Wg üzerinden alırken not kısmına, GameSir üzerinden alırken de YunExpress ile gönderilmesini istediğiniz maile yazın. Maili Support adresine yazacaksınız.
Rahat hissettireceğinden emin olabilirsiniz.

Ayrıca benim en hassas olduğum konu hikayeli ya da the witcher/ God of War tarzı oyunlarda analogu kaldırırken smooth yani rahat hissetmek istiyorum. Rahatsız etmemeli. Keyifli olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
GameSir sitesinden alırsanız mailden YunExpress ile gönderilmesini isteyin. Honey10off indirim kodu ile 27 dolara geliyor. Eğer whatgeek üzerinden alırsanız da wgnew5 kodu ile alın. Oradan da 31 dolara geliyor ama kesinlikle YunExpress ile gönderildiğinden gümrük vergisi çıkmıyor. Wg üzerinden alırken not kısmına, GameSir üzerinden alırken de YunExpress ile gönderilmesini istediğiniz maile yazın. Maili Support adresine yazacaksınız.

Rahat hissettireceğinden emin olabilirsiniz.

Şimdi dostum sana bir şey sormak istiyorum.
Ya bu ürünü şimdi alacağım 30 dolar yani 1000 TL civarına ya da 3 ay sonra Polonya'da Fantech shooter 3 alacağım. Hangisi mantıklı hangisi benim ihtiyaçlarımı karşılıyor?

Bir diğer sorun da şimdi kontrol etmek için soruyorum. Honey10off indirim kodu ile 27 dolara ürünü satın alacağım sonra mail atacağım ( sana zahmet hangi adrese atmam gerektiğini de yazar mısın) diyeceğim ki sipariş numaram şu.
Su ürünü aldım şu adrese gelecdk YunExpress ile gönderir misiniz lütfen diyeceğim. Böylece gümrüğe takılmadan gelecek doğru muyum?

Peki bunu yazmasam gümrüğe mi takılır?

Şimdi dostum sana bir şey sormak istiyorum.
Ya bu ürünü şimdi alacağım 30 dolar yani 1000 TL civarına ya da 3 ay sonra Polonya'da Fantech shooter 3 alacağım. Hangisi mantıklı hangisi benim ihtiyaçlarımı karşılıyor?

Bir diğer sorun da şimdi kontrol etmek için soruyorum. Honey10off indirim kodu ile 27 dolara ürünü satın alacağım sonra mail atacağım ( sana zahmet hangi adrese atmam gerektiğini de yazar mısın) diyeceğim ki sipariş numaram şu.
Su ürünü aldım şu adrese gelecdk YunExpress ile gönderir misiniz lütfen diyeceğim. Böylece gümrüğe takılmadan gelecek doğru muyum?

Peki bunu yazmasam gümrüğe mi takılır?

Bunu yazmazsanız ve yun hariç bir kargo firmasıyla gönderilirse gümrük ücreti çıkar, gümrüğe takılacağını sanmam. Bana sorarsanız ihtiyacınızı karşılayacak olan GameSir Nova 2 Lite. Shooter 3'ten üstün bir kol ve üstüne PC uygulaması ile kolu özelleştirebiliyorsunuz da.
support@gamesir.com mailine atacaksınız maili.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu yazmazsanız ve yun hariç bir kargo firmasıyla gönderilirse gümrük ücreti çıkar, gümrüğe takılacağını sanmam. Bana sorarsanız ihtiyacınızı karşılayacak olan GameSir Nova 2 Lite. Shooter 3'ten üstün bir kol ve üstüne PC uygulaması ile kolu özelleştirebiliyorsunuz da.

Rica ederim hocam. Umarım ben de incelemesini yapacağım kolun yakında.

Tamamdır dostum sana güvenerek 1-2 hafta sonra GameSir Nova 2 Lite alıyorum. Sonra maile adreslerine yazıyorum. Teşekkür ederim.

Rica ederim hocam. Umarım ben de incelemesini yapacağım kolun yakında.

Dostum bir şey daha sormak istiyorum sonkez. Tahmini ne kadar sürede gelir? Türkiye'de Nevşehir'de yaşıyorum. Şehirde çok kalmıyorum ona göre planlamam gerekecek.

Tamamdır dostum sana güvenerek 1-2 hafta sonra GameSir Nova 2 Lite alıyorum. Sonra maile adreslerine yazıyorum. Teşekkür ederim.

Dostum bir şey daha sormak istiyorum sonkez. Tahmini ne kadar sürede gelir? Türkiye'de Nevşehir'de yaşıyorum. Şehirde çok kalmıyorum ona göre planlamam gerekecek.

Şu an baktım honey10off kodu çalışmıyor 30 dolara geliyor ben de kargo garanti olsun diye whatgeek.comdan alıyorum 31 dolar indirim kodu ile wgnew5 en azından içim rahat olur. Teslimat süresi ne kadardır acaba?

Son düzenleme:

Şu an baktım honey10off kodu çalışmıyor 30 dolara geliyor ben de kargo garanti olsun diye whatgeek.comdan alıyorum 31 dolar indirim kodu ile wgnew5 en azından içim rahat olur. Teslimat süresi ne kadardır acaba?
Whatgeek ile teslimak süresi 2 hafta civarında sürüyor. 10 günde de teslim edilebiliyor

Whatgeek ile teslimak süresi 2 hafta civarında sürüyor. 10 günde de teslim edilebiliyor.

GameSir'e mail attım sipariş verirsem direkt YunExpress ile teslimat sağlar mısınız diye ayrıca extra indirim istedim verirlerse diye çünkü 27 dolara düşmüyor bir de en önemlisi gümrüğe takılma riskini 0'a indirmek için. Eğer böyle olmazsa whatgeekten alacağım. Çok teşekkür ederim bu arada dostum. İnternetten araştırdığım kadarıyla bayağı kaliteli bir şey alıyorum.

Hocam, bende GameSir Nova Lite var, 1 sene önce aliexpressten her şey dahil 13 dolara almıştım. Deneyimlerimi paylaşayım öncelikle analoglar çok iyi daha önce bilgisayarda PS5 DualSense kullanmıştım kaliteleri aynı seviyede diyebilirim. RB ve LB tuşları birçok oyun koluna göre basma hissinden dolayı çok iyi. RT ve LT tuşları kötü, kronik bir gıcırtı sorunu ve yaklaşık %40'lık bir deadzone var. Ergonomi ve batarya konusunda çok iyi. Benim deneyimim bu şekilde aktif satış fiyatı 25 dolar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı