Hocam benim önerim red switch olacaktır. Ama switchler arasında ses dışında çok bişey yoktur. Yani çok sert veya hızlı basmadığınız sürece klavye uzun süre gidecektir başka sorunlar dışında. Ama red switch tercih etmemin sebebi daha sessiz ve tok sesi olmasıdır.
En ucuz Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Hocam şu an piyasayı fazla bilmiyorum diğer arkadaşların fikirlerini dinlemenizi tavsiye ederim ancak Redragon zaten sevsiğim bir markadır %60'lık bir klavye size uygun olacaksa değerlendirebilirsiniz ama dediğim gibi birkaç kaynak ve kişiden bilgi almak uzun süreli kullanım için yararınıza olacaktır.
Logitech G213 Türkçe RGB Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 920-008094 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.
www.itopya.com
Hocam şimdi herkes beğenmedim atacak ama bence mekanik klavyelerin ömrü kısa oluyor genelde. 5 6 yıl önce aldığım Piranha membran klavye bile hala çalışırken üstüne en az 4 5 tane mekanik klavye değiştirmişimdir. Şu an hala mekanik klavye kullanıyorum ama ben sizin yerinizde olsam yukarıda attığım gibi kaliteli bir membran klavye alırdım.
Logitech G213 Türkçe RGB Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 920-008094 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.
www.itopya.com
Hocam şimdi herkes beğenmedim atacak ama bence mekanik klavyelerin ömrü kısa oluyor genelde. 5 6 yıl önce aldığım Piranha membran klavye bile hala çalışırken üstüne en az 4 5 tane mekanik klavye değiştirmişimdir. Şu an hala mekanik klavye kullanıyorum ama ben sizin yerinizde olsam yukarıda attığım gibi kaliteli bir membran klavye alırdım.
Mekanik klavyenin ömrüne dem vurmuşsun ama önerdiğin klavye de logitechin en sorunlu modellerinden forumda sayfalarca kronik sorunları dolaşan bir model.
www.itopya.com