2000 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
2000

Xaedra

Decapat
Daha fazla  
Acaba hangi switchleri önerirsiniz? Daha önceden blue switch kullandım ve 2 ay gibi bir sürede tuşlar basmamaya başladı. Markası Gamepower'di.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acaba hangi switchleri önerirsiniz? Daha önceden blue switch kullandım ve 2 ay gibi bir sürede tuşlar basmamaya başladı. Markası Gamepower'di.

Hocam benim önerim red switch olacaktır. Ama switchler arasında ses dışında çok bişey yoktur. Yani çok sert veya hızlı basmadığınız sürece klavye uzun süre gidecektir başka sorunlar dışında. Ama red switch tercih etmemin sebebi daha sessiz ve tok sesi olmasıdır.

Hocam peki önerebileceğin bir klavye var mı bu şekilde bildiğin?

Hocam şu an piyasayı fazla bilmiyorum diğer arkadaşların fikirlerini dinlemenizi tavsiye ederim ancak Redragon zaten sevsiğim bir markadır %60'lık bir klavye size uygun olacaksa değerlendirebilirsiniz ama dediğim gibi birkaç kaynak ve kişiden bilgi almak uzun süreli kullanım için yararınıza olacaktır.

Hocam şimdi herkes beğenmedim atacak ama bence mekanik klavyelerin ömrü kısa oluyor genelde. 5 6 yıl önce aldığım Piranha membran klavye bile hala çalışırken üstüne en az 4 5 tane mekanik klavye değiştirmişimdir. Şu an hala mekanik klavye kullanıyorum ama ben sizin yerinizde olsam yukarıda attığım gibi kaliteli bir membran klavye alırdım.

Hocam şimdi herkes beğenmedim atacak ama bence mekanik klavyelerin ömrü kısa oluyor genelde. 5 6 yıl önce aldığım Piranha membran klavye bile hala çalışırken üstüne en az 4 5 tane mekanik klavye değiştirmişimdir. Şu an hala mekanik klavye kullanıyorum ama ben sizin yerinizde olsam yukarıda attığım gibi kaliteli bir membran klavye alırdım.
Mekanik klavyenin ömrüne dem vurmuşsun ama önerdiğin klavye de logitechin en sorunlu modellerinden forumda sayfalarca kronik sorunları dolaşan bir model.

Hocam doğru söylüyorsunuz membranlsrın ömrü biraz daha uzun olabilir markadan markaya ama mekanik klavyenin tadı bir ayrı oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı