Mekanik klavyenin ömrüne dem vurmuşsun ama önerdiğin klavye de Logitech'in en sorunlu modellerinden forumda sayfalarca kronik sorunları dolaşan bir model.
Teşekkür ederim hepinize peki Temu'dan almak mantıklı mı?
Temu'da şu an eli yüzü düzgün bir klavye bulamazsın Aula'nın stokları bitti ondan dolayı en mantıklısı Param Güvende ile almak.
Aynen tekrar gelir mi bilinmez.Direkt üretimi durdurulmuş herhalde hocam.
Hocam ama aradan 1 2 yıl sonra neredeyse bütün mekanik klavyelerde bazı tuşlar artık basmamaya başlıyor ne kadar pahalı olursa olsun.
O klavyeyi örnek diye attım bunu al diye atmadım ama eğer önermemi istiyorsanız da https://www.hepsiburada.com/hyperx-alloy-core-rgb-membran-oyuncu-klavye-hx-kb5me2-tu-pm-HB00000N3FUH bence bu klavye alınabilir.
Satıcıya göre değişir.
Alan arkadaşlarım var ama gümrük için 30 euro limiti doldurma zorunluluğu ve gümrükte takılma gibi olayları var eğer istediğiniz modeli Temu'da ucuza bulurum gelmesini de beklerim diyorsanız alabilirsiniz ama beklemek istemezseniz Türkiye içinden almanızı tavsiye ederim.
Örnek vermek gerekirse arkadaşım VGA HDMI dönüştürücüsü için 2 hafta gümrük bekledi.
Temu'da şu an eli yüzü düzgün bir klavye bulamazsın Aula'nın stokları bitti ondan dolayı en mantıklısı Param Güvende ile almak.
Sağ ol hocam bu klavye güzelmiş bunu alacağım sanırım.
Anladım hocam teşekkür ederim.
Hepsi birbirinin aynısı hocam pek güven veremedi bana.
Teşekkür ederim Hocam.İyi günlerde kullanın umarım herhangi bir sorun olmaz.
mekanik al. kahverengi anahtar.Acaba hangi switchleri önerirsiniz? Daha önceden blue switch kullandım ve 2 ay gibi bir sürede tuşlar basmamaya başladı. Markası Gamepower'di.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.