2000 TL'ye Laptop Tavsiyesi

Mehmett Can

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
Merhaba Arkadaşlar. Daha öncede aynı konu başlığıyla konu açmıştım Acayip bir şekilde kafam karıştı. Lütfen bir yardımcı olun.
Laptop'u genellikle oyun için kullanıcağım.
Oynuyacagım Oyunlar:
Başta BF4 Olmak üzere ,DayZ, Call Of Duty Ghosts, Wolfenstein: The New Order, WatchDogs, Crysis 3 gibi oyunları kasmadan oynayabilecegim bir laptop tavsiyesi istiyorum sizden.
Diğer konuda çok tavsiye geldi gerçekten çok kafam karıştı.
VatanBilgisayarda laptopların 500 TL fazla parayla satıldıgını biliyorum. @Egemen Söylemişti Ama PCDepo'ymuş - Eksen Bilgisayar falan uğraşmak istemiyorum. Daha dogrusu yani ödeme nasıl yapılıyor kapıdamı falan hic bir bilgim yok. Eğer bi arkadaşım yardımcı olursa, bana Skype'den falan konuşursak daha iyi yardımcı olur.

1-) LENOVO G710 CORE İ7 4702MQ 3.2GHZ-8GB-500SSHD-17.3'-2GB -W8 NOTEBOOK BILGISAYAR - Vatan Bilgisayar
2-) LENOVO Z510 INTEL CORE İ7 4702MQ 2.2GHZ-8GB-1TB+8 SSD-15.6-2GB-W8 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar
3-) ASUS X550LN CORE İ5 4500U 1.8GHZ-8GB RAM-1TB HDD-2GB-15.6"W8 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar
4-) Asus X550LN-XO069D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar
5-) Lenovo Ideapad Z510 59-413189 Notebook En Ucuz Fiyatı

Şu ana kadar not aldıgım laptoplar bunlar. Lütfen yardımcı olun. Kafam çok karışık. Bu arada illa bu verdiğim laptoplar olucak diye bir şey yok. Farklı laptoplarda tavsiye ederseniz sevinirim Kesinlikle Casper almayı düşünmüyorum !

@Egemen Dostum skype falan varmı senin ya ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Skype kullanmıyorum o yüzden. İstanbul'u şu yüzden sordum. Eğer İstanbul'da yaşasaydın PCDepo'ya gidip elden satın alabilirdin direkt. Kapıda ödeme seçeneği yok galiba. Firmayı arayıp ödeme seçenekleri hakkında konuşursan daha iyi olur.

Asus X550LN XO007D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar

Vatan'a 600 TL fazla vereceğine bu ürünü kaçırma.

Peki Şimdi bu Önerdiğin Laptop güzel güzelde 840M Ekran kartı var bazı yerlerde ve konularda 740m 750m daha iyidir diyorlar performans açısından

840M 64 Bit 740M 128 Bit oldugunda mı ne diyorsun bu konuda ?

Halen 840M derim. 740M, 840M'den iyidir diyenler saçma sapan sitelerden karşılaştırma yapıyor. Sitemizde yasak zaten o sitelerden karşılaştırma yapmak. Bit olayına fazla takılma. O ekran kartı yeni nesil ve performanslı. O çözünürlükte dediğin oyunları yüksek ayarlarda rahat açar.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı