2000 TL'ye monitör önerisi

Bütçe
2000
Arkadaşımın ekran kartı bozulduğunda 5k para çıkardıkları gün monster benim için bitti.
Ürünün sadece şeklini beğendim, monster alıp kimse maceraya girmesin bence
İtopya, incehesap, sinerji tarzı markalarda da aynı durum olabiliyor şans işi bir örnek böylesi konularda fikirlerinizi değiştirmeli bence.

İtopya, incehesap, sinerji tarzı markalarda da aynı durum olabiliyor şans işi bir örnek böylesi konularda fikirlerinizi değiştirmeli bence.
Aynı ekran kartı 2 kere bozuldu ve tamir edildi çünkü garanti şartları içerisindeydi :)
Garanti bitince bozulduğunda bilin bakalım noldu?
(Parasıyla bile tamir etmediler değişim dediler ve o leptopunu yaptıramadı)
Kesinlikle fikirler değişmeli ama böyle bir izlenim bir günde değişmez bence

Bu güzel 165Hz ekran var sistemde iyi ise tadından yenmez.

Rampage çok önerilmiyor ama gerçekten güzele benziyor sistemin hayet iyi olduğunu düşünüyorum Intel i5 10400F işlemci MSI B460M PRO anakart Palit RTX3070 Ti gamerock 8 GB'da elran kartım bulunuyor.
Bu bütçeye 2K zor.

Bende bulamadıgım için yazmıştım zaten :) acaba yılbaşı indiriminde falan denk gelebilir mi?
ASUS'un VG24VQ modeli var ama 1920X1080 bir bak istersen ya da İncehesap Gaming gecesinde bir seyler bulabilirsin.

Gaming gecelerini bekleyeyim en iyisi ama 2200TS'ye çıkabilirsem Monster'in 240Hz monitörü var sizce almaya deger mi?
Bu monitörü kullanıyorum yakın zamanda sistem topladım ve bunu aldım 1600 TL'ye memnunum ama aşağıdaki monitörden daha önce haberim olsaydı onu alırdım. F/P ürünü gibi geldi incelemelerini de izledim gayet olumlu. Hele rekabetçi oyunlar oynuyorsanız gayet iyi iş görür. 144 Hz fazlasıyla yeterli ama 240 Hz'nin zararı olmaz. Eğer 1K düşünürseniz diye attım bunu yanlış anlaşılmasın. 2000 TL'ye 2K bulmak biraz zor gibi.

Cidden Monster benim de hoşuma gitti 240 Hz olması sadece bilmiyorum insanşar çok mu abartıyor ya da gerçemten doğru mu Monster hakkında dedikleri.
O monitör dizdekinden hatrı sayılır miktarda daha pahalı ve 240 Hz olduğu hakkında şüphelerim var.

Hocam 240Hz bir monitöre göre pahalı degil sanki.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı