2000 TL'ye monitör Önerisi

AreYouOkey

Kilopat
Katılım
11 Nisan 2018
Mesajlar
1.975
Makaleler
1
Çözümler
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar öncelikle, 2 gün önce 1800 TL'ye şu monitörü aldım: https://www.hepsiburada.com/asus-vg...nc-full-hd-tn-oyuncu-monitoru-pm-HB00000N2QTN.

Demem o ki bu monitör beni TN panellerden soğuttu, beyazlar desen berbat, siyahlar desen berbat. Monitöre resmen arkadan bir güneş vuruyor, parlaklığı ne kadar kısarsan kıs çok kötü bir şekilde parlıyor, ASUS gibi bir markadan bunu beklemezdim. Önceki kullandığım monitör olan ViewSonic XG 2401 TN panel olmasına rağmen çok güzel (tıpkı bir IPS panele yakın desem abartmam) renk veriyordu. Sadete gelirsek ben bu monitörü Amazon'a geri göndereceğim. Hiçbir sorunu yok sadece iade isteyeceğim beklentilerimi karşılamadı diyerek ki karşılamadı bu kadar kötü renkler beklemiyordum. Sırf bu monitörü başkası da almasın aynı hataya düşmesin diye yarın bir inceleme dahi yazacağım. Her neyse Amazon iademi alırsa bana gene bu fiyat aralığında maksimum 2000 TL bir monitör lazım.

Aradıklarım:
165 Hz olması.
Düzgün renklere sahip olması.
Düşük gecikme süresi.

Genel olarak rekabetçi oyunlar için kullanacağım sırf Valorant için bile denebilir.
Şu anda kendi kafamda bu var: AOC C24G2U 23,6" 165 Hz 1ms FreeSync Premium WLED VA Full HD Curved Gaming Monitör - incehesap.com
Ama yaşadığım şu olay sonrası bir yere danışmadan bir şey yapmak istemiyorum.
 

Geri
Yukarı