Puuw1999
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 5600 / Gigabyte GTX 1660 TI 6 GB / Kingston FURY Beast 2x8 3200MHz / Asus Prime B450M-K II / Thermalright Assassin King 120 SE / Samsung 256 GB Evo SATA 3.0 / WD Green SATA 3.0 1TB HDD / AOC 27G2SPU 1 MS 165 Hz
- Meslek
- Öğrenci Değil
Yaklaşık 4 yıldır kullandığım Katar Pro Wireless'ı değiştirmenin zamanı geldi. Bütçe 2000 TL ama 1 TL üstüne bile çıkamam. 1-2 haftadır araştırıp birkaç model buldum. Aralarında en çok MCHOSE A5 Ultra öneriliyor. Ama ben Machanike L7 Air'i tasarım olarak çok beğendim. Sensör olarak hepsi aynı. Ama MCU olarak Machenike önde sanırım. Önerilere açığım. Beyaz ve kablosuz olması yeterli.
Bulduğum modeller:
gank.com.tr
wraithesports.com
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,979773172.html ( indirim kodu ile 1900TL)
Bulduğum modeller:
Machenike L7 Air Tri-Mode 4K Beyaz Gaming Mouse | GANK
Machenike L7 Air Tri-Mode 4K beyaz gaming mouse, 4K çözünürlük desteği ve tri-mode bağlantı özellikleriyle oyun performansınızı zirveye taşır. RGB ışıklandırması ve ergonomik tasarımıyla şıklığı ve dayanıklılığı bir arada sunar. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile şimdi keşfedin!
Fantech Helios II XD3V3 1K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Son düzenleme: