2000 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
2000 TL

Puuw1999

Hectopat
Yer
İstanbul Güngören
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 / Gigabyte GTX 1660 TI 6 GB / Kingston FURY Beast 2x8 3200MHz / Asus Prime B450M-K II / Thermalright Assassin King 120 SE / Samsung 256 GB Evo SATA 3.0 / WD Green SATA 3.0 1TB HDD / AOC 27G2SPU 1 MS 165 Hz
Meslek
Öğrenci Değil
Yaklaşık 4 yıldır kullandığım Katar Pro Wireless'ı değiştirmenin zamanı geldi. Bütçe 2000 TL ama 1 TL üstüne bile çıkamam. 1-2 haftadır araştırıp birkaç model buldum. Aralarında en çok MCHOSE A5 Ultra öneriliyor. Ama ben Machanike L7 Air'i tasarım olarak çok beğendim. Sensör olarak hepsi aynı. Ama MCU olarak Machenike önde sanırım. Önerilere açığım. Beyaz ve kablosuz olması yeterli.
Bulduğum modeller:
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,979773172.html ( indirim kodu ile 1900TL)

Son düzenleme:
Veya Rampage Zenith Pro. Ama tercihim A5 Ultra.

Zenith Pro asla alınmaz A5 Ultra ve L7 Air varken, malzeme kalitesi vasat.

Yaklaşık 4 yıldır kullandığım Katar Pro Wireless'ı değiştirmenin zamanı geldi. Bütçe 2000 TL ama 1 TL üstüne bile çıkamam. 1-2 haftadır araştırıp birkaç model buldum. Aralarında en çok MCHOSE A5 Ultra öneriliyor. Ama ben Machanike L7 Air'i tasarım olarak çok beğendim. Sensör olarak hepsi aynı. Ama MCU olarak Machenike önde sanırım. Önerilere açığım. Beyaz ve kablosuz olması yeterli.
Bulduğum modeller:
https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,979773172.html ( indirim kodu ile 1900TL)

Siyah renk olmaması sorun değilse A5 Ultra al geç.

A5 Ultra alacağım.
Birkaç konuda kullanılan sistemin iyi olması gerekiyor tarzı yorumlar görmüştüm. R5 5600 1660 Ti 165hzli monitör sistem de sorun yaratır mı?

A5 Ultra alacağım.
Birkaç konuda kullanılan sistemin iyi olması gerekiyor tarzı yorumlar görmüştüm. R5 5600 1660 Ti 165hzli monitör sistem de sorun yaratır mı?

4-8K Hz hala daha stabil degil, sistemden ziyade direkt Hz degeri stabil kalamiyor. FPS drop sorunda cikartacaktir yüksek ihtimal. Gündelik kullanım ve hikayeli oyunlarda 1K Hz yeterli. Rekabetçi oyunlarda da 2K Hz kullanabilirsin.

4-8k Hz hala daha stabil degil, sistemden ziyade direkt Hz degeri stabil kalamiyor. FPS düşmesi sorunda cikartacaktir yüksek ihtimal. Gündelik kullanım ve hikayeli oyunlarda 1K Hz yeterli. Rekabetçi oyunlarda da 2K Hz kullanabilirsin.

1K Hz benim için gayet yeterli. Driverdan ayarlanabiliyorsa 1K Hz de kullanırım. Bildiğim kadarıyla çok büyük farklar yok 4K Hz ile 2K-1k Hz arasında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı