2000 TL'ye mouse pad önerisi

Mahkumm

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Inco mouse pad kullanıyorum. 90x40'lık olan klavyeyi de kapsıyor fakat CS2 oynadığımda flick atamıyorum, fareyi kaydıramıyorum.

Bütçe: 2000.

Bana önerebileceğiniz mouse pad var mı?

Önerebileceğim mouse pad yok ancak merakımdan ötürü yazma ihtiyacı duydum, bir mouse pad için neden 2000 Lira bütçe ayırır bir insan? Çok ilginç geldi gerçekten

Örneğin ben şunu kullanıyorum ve çok memnunum: Amazon.com.tr

Wraith cam mouse pad alabilirsin ayrıca HLTV'ye girip xantares, woxic gibi Pro'lar ne kullanıyor diye bakabilirsin xantares Logitech G640 kullanıyor mesela onu alabilirsin.

Önerebileceğim mouse pad yok ancak merakımdan ötürü yazma ihtiyacı duydum, bir mouse pad için neden 2000 lira bütçe ayırır bir insan? Çok ilginç geldi gerçekten.

Örneğin ben şunu kullanıyorum ve çok memnunum: Amazon.com.tr

XL mouse pad büyük olduğu için bütçe artıyor SteelSeries QCK heavy xxl birçok kişi bunu önermişti ondan dolayı bütçe bu kadar ayırdım ve dediğim gibi kullandığım mouse pad 300 TL'ye almıştım gecen sene fakat fareyi sağa sola döndürdüğümde hafif bir sürtünme oluyor.

Wraith cam mouse pad alabilirsin ayrıca HLTV'ye girip xantares, woxic gibi Pro'lar ne kullanıyor diye bakabilirsin xantares Logitech G640 kullanıyor mesela onu alabilirsin.

Cam mouse pad hocam bir şey düşer üstüne bir şey olur diye yanaşmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı