- Makaleler
- 2
Siz acaba o mousepadden neye geçtiniz X-raypadde hibrit gibi miydi?
ATK Crimson'a geçmiştim. Şu anda Pulsar Hyperion kullanıyorum. X-Raypad için hybrid yüzeyli diyebilirim.
Siz acaba o mousepadden neye geçtiniz X-raypadde hibrit gibi miydi?
ATK Crimson'a geçmiştim. Şu anda Pulsar hyperion kullanıyorum. X-raypad için hybrid yüzeyli diyebilirim.
Hocam peki son kez soru soruyorum dediğiniz mouse pad
Pulsar X lgg hyperion soft XL
Freefall v3
Daha mı iyidir. 2500TL'ye Pulsar'ı bulabiliyorum, benim kriterlerime uyar mı Pulsar iyi bir tercih olur mu ona göre yazayım eğer olmazsa freefalla yöneliyim. Almışken tam olmasını istiyorum.
2.500 liraya alınmaz o pad. Geçen hafta 1.500 liraya aldım. Konu da o kadar çorba oldu ki, kriterlerini hatırlamıyorum bile.
Haklısınız hocam, ben bilekten oynayan şu an ne tür mouse pad kullandıgımı bilmedigim Temu mousepadiyle oynuyordum daha profesyönel odaklı Valorant oynuyorum. Daha kontrol edebileceğim ama kaymasınıda istediğim bir mouse pad arıyordum o zaman freefall satıcısıyla konusayım tekrar.
Bence bir freefall dene. Tabanı sert olduğundan hızlı bir ürün ama hem Control hem de pürüzlü olduğundan hybride yakın. Zaten pg ile alacağından istediğin gibi değilse iadeyi çakarsın direkt.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.