2000 TL'ye mouse pad önerisi

Bütçe
2000 TL
Anladınız mı? "tam olarak bilekten veya tam olarak koldan oynuyor olabilirsiniz, onu bilmeniz lazım." tahmin yürüttüm; koldan oynayan birisinin yüksek, bilekten oynayan birisinin düşük sens oynaması ne kadar normal bilememekteyim. Tahmin yürüttüm ve zaten kendi görüşüm olduğunu belirttim. Siz üç arkadaş herhalde yorumlarıma emoji atarak küçük düşürmeye çalışıyorsunuz. Fazla olmanız bir şeyde yorumumu karalayabileceğiniz anlamına gelmiyor herhalde.
Burada belli başlı kişiler harici kimse öneri yapamıyor herhalde ya arkadaşları gelip negative yorum atıyor, emoji spamlıyor ya da toxicliğe baş vuruluyor o zaman yetkililere yazayım da forumda belli başlı kişiler harici kimse forumda öneri yapamasın.

İyi de ben sizin hiçbir mesajınıza emoji atmadım ki.

Bir de en başta tahmin yürütmemişsiniz, direkt söylemişsiniz. Sonra ise tahmin yürütmüşsünüz. Ben kötü bir amaçla sormamıştım. Bilmediğim için sormuştum.

İyi de ben sizin hiçbir mesajınıza emoji atmadım ki.

Bir de en başta tahmin yürütmemişsiniz, direkt söylemişsiniz. Sonra ise tahmin yürütmüşsünüz. Ben kötü bir amaçla sormamıştım. Bilmediğim için sormuştum.

Ben sizin o alttaki dalga geçme kokunuzu alırım hocam. Kimi tuttuğunuz açık bir şekilde belli oluyor maalesef. Ne dersem diyeyim, arkadaşınız benimle dalga geçecek. Hybrid bir mouse pad önerdim fakat arkadaş aşırı ters birisi olduğu için "yoo, iyi misin" tarzı cevaplarla insanları tetiklendirtiyor. Bana kalırsa kişinin zaten belli bir yüzeyi yok. Sen bu kişiye ne önerirsen öner, ona alışacaktır. Nokta atışı yapsan 1 hafta, yapmasan 2 hafta Max. Kişinin oynadığı mouse pad o amaçla yapılmamış zaten. Bu kişiye ne önerirsen öner, ilk başlarda zorluk yaşayacaktır. Anında eski aiminden daha iyi olmayı bırak, zaten eski aiminden bile daha kötü oynayacaktır alışana kadar. Anlatmak istediğim, bu kişiye istersen hybrid öner, istersen hybrid ama kontrol tarzı misali öner; kişinin kas hafızası bunu anlayamayacak ki. Zaten bütçe 2000 TL elin kolun bağlı önereceğin şeyler belli.

Ben sizin o alttaki dalga geçme kokunuzu alırım hocam. Kimi tuttuğunuz açık bir şekilde belli oluyor maalesef. Ne dersem diyeyim, arkadaşınız benimle dalga geçecek. Hybrid bir mouse pad önerdim fakat arkadaş aşırı ters birisi olduğu için "yoo, iyi misin" tarzı cevaplarla insanları tetiklendirtiyor. Bana kalırsa kişinin zaten belli bir yüzeyi yok. Sen bu kişiye ne önerirsen öner, ona alışacaktır. Nokta atışı yapsan 1 hafta, yapmasan 2 hafta Max. Kişinin oynadığı mouse pad o amaçla yapılmamış zaten. Bu kişiye ne önerirsen öner, ilk başlarda zorluk yaşayacaktır. Anında eski aiminden daha iyi olmayı bırak, zaten eski aiminden bile daha kötü oynayacaktır alışana kadar. Anlatmak istediğim, bu kişiye istersen hybrid öner, istersen hybrid ama kontrol tarzı misali öner; kişinin kas hafızası bunu anlayamayacak ki. Zaten bütçe 2000 TL elin kolun bağlı önereceğin şeyler belli.

İyi hocam ne diyeyim siz bilirsiniz. Ben dalga geçme amacı ile sormadım. Hatta bu konularda bilgim olmadığı için size sorduktan sonra arkadaşım olarak bahsettiğiniz diğer hocama da sordum. Ben eDPI demek onu bile bilmiyordum. Dalga geçme amacım yoktu ama öyle anlamışsınız. Neyse boş verin.

İyi hocam ne diyeyim siz bilirsiniz. Ben dalga geçme amacı ile sormadım. Hatta bu konularda bilgim olmadığı için size sorduktan sonra arkadaşım olarak bahsettiğiniz diğer hocama da sordum. Ben EDP'ı demek onu bile bilmiyordum. Dalga geçme amacım yoktu ama öyle anlamışsınız. Neyse boş verin.

Madem öyle bana negative yazılan mesajlara niye emoji atıyorsunuz hocam? Onları tercih ediyorsanız İLK ona sorun o zaman.

Madem öyle bana negative yazılan mesajlara niye emoji atıyorsunuz hocam? Onları tercih ediyorsanız ona sorun o zaman.

E arkadaşlarım olduğu için emoji atıyorum. Emoji atmam ile eDPI konusunun nasıl bir bağlantısı var anlamadım.

Siz bir tespit yapmışsınız ben de nasıl yaptığınızı sordum sadece.

E arkadaşlarım olduğu için emoji atıyorum. Emoji atmam ile EDP'ı konusunun nasıl bir bağlantısı var anlamadım.

Siz bir tespit yapmışsınız ben de nasıl yaptığınızı sordum sadece.

Bakın hocam, arkadaşın profilde benim saçmaladığımı söylemişsiniz. Tamam, saçmaladıysam bana sorulması en büyük hata. Benim bunda art niyet aramam saçma bir şey mi? Sorunuza da açıklık getireyim: eDPI denilen şey DPI ile oyun içi sensin çarpımıdır. Başta da söylediğim gibi, yüksek sensli birisi koldan oynarken mikro hareketleri yapması çok zor olacağı için göz önünde bulundurmuyorum. Aynısının zıttı ise bilekten oynayanlar için geçerli. Bir hatam varsa affola, fakat ben emojilerinizden dolayı böyle bir yazı yazdım.

Bakın hocam, arkadaşın profilde benim saçmaladığımı söylemişsiniz. Tamam, saçmaladıysam bana sorulması en büyük hata. Benim bunda art niyet aramam saçma bir şey mi? Sorunuza da açıklık getireyim: EDP'i denilen şey DPI ile oyun içi sensin çarpı mıdır? Başta da söylediğim gibi, yüksek sensli birisi koldan oynarken mikro hareketleri yapması çok zor olacağı için göz önünde bulundurmuyorum. Aynısının zıttı ise bilekten oynayanlar için geçerli. Bir hatam varsa affola, fakat ben emojilerinizden dolayı böyle bir yazı yazdım.

Estağfurullah hocam. Sizin hatanız yok tabii ki. Arkadaşımın profilde eğlenmiştik sadece. Benim soru sorarken amacım kötü değildi gerçekten. Ama öyle anlamışsanız normaldir sorun yok yani.

Açıkladığınız için teşekkür ederim. Benim de bir hatam olduysa kusura bakmayın.

Aslında satıcı benim. 😈

Şaka bir yana siyahını arayabilirsin hocam. Denk gelirse alırsın.

Bekleyemem dersen attığım Pulsar'a bak.

Soa hybrid de alabilirsin hem siyah-beyaz zaten. Beğenmezsen iade konusunda sorun olmuyor diye biliyorum, yine de tekrar kontrol et.

Öneriler için teşekkürler hocam ben bir 2. el kovalacağım ilginiz için teşekkürler :)

Bakın hocam, arkadaşın profilde benim saçmaladığımı söylemişsiniz. Tamam, saçmaladıysam bana sorulması en büyük hata. Benim bunda art niyet aramam saçma bir şey mi? Sorunuza da açıklık getireyim: EDP'ı denilen şey DPI ile oyun içi sensin çarpı mıdır? Başta da söylediğim gibi, yüksek sensli birisi koldan oynarken mikro hareketleri yapması çok zor olacağı için göz önünde bulundurmuyorum. Aynısının zıttı ise bilekten oynayanlar için geçerli. Bir hatam varsa affola, fakat ben emojilerinizden dolayı böyle bir yazı yazdım.

Estağfurullah hocam. Sizin hatanız yok tabii ki. Arkadaşımın profilde eğlenmiştik sadece. Benim soru sorarken amacım kötü değildi gerçekten. Ama öyle anlamışsanız normaldir sorun yok yani.

Açıkladığınız için teşekkür ederim. Benim de bir hatam olduysa kusura bakmayın.

Hocam biraz tartışmıssınız ama sonuç cıkaramadım sizden de sizin de öneriniz var mıdır bu bütçede 2. elde olur.

Öneriler için teşekkürler hocam ben bir 2. el kovalacağım ilginiz için teşekkürler :)

Hocam biraz tartışmıssınız ama sonuç cıkaramadım sizden de sizin de öneriniz var mıdır bu bütçede 2. elde olur.

Maalesef benim bir önerim yok hocam. Tartışmadık aslında. Küçük bir anlaşamamazlık yaşadık sadece. Sorun yok yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı