2000 TL'ye oyun için laptop önerisi

Asus x550ln ;) 7537'de 1.6 ghz ileriye dönük yeterli olurmu bilemem. Ama ben seneye bir daha alırım derseniz 7537 yerinde olacaktir. Asus kalitesinden şaşmayin.
 
Arkadaşlar teknolojiye yetişilmediğini hepiniz biliyorsunuz. Moderatör arkadaşımız verdiğiniz diğer marklarla hemen hemen aynı performansı verecek bir laptop önermiş. Sizce eski olanı almak mantıklı mı ? Benim de tercihim @Egemen arkadaşımızın önerdiği i7'li Asus olurdu. Kaldı ki Asus yani.
 
Ben kararimi verdim. donanimhaber.com da bu fiyata en iyi laptobun dell inspiron olduğunu zaten ilan etmiş ve artısıyla eksisiyle herşeyini yazıp alındıktan sonra bile ne yapılacağını bir konu altında yazmışlar. Videolu testler falan koymuşlar. Adamlar gerçekten uğramışlar. Benim karanlıkta bilgisayar oynama fantezim vardır ve ışıkta oyun oynamam nefret ettigimden jaluzi aldım. Klavyesinin ışıklı olmasida benim için önemli. Kararim Dell Inspiron 7537-S21F65C Notebook  Fiyatı : 1.692,57 TL Dell Notebook > Dell
 
Güzel bir seçim fakat oyunda görüntüye çok önem veriyorsan bence çözünürlük en önemli etken. Yerinde olsaydım ekran kartı çok fazla iyi olmayan fakat ekran kartı sisteme gömülü olmayan 1920*1080 çözünürlükte bir laptop alırdım. Bir süre idare edip ekran kartını yenilerdim. Neyse fazla getir götür yapmaya gerek yok kararını vermişsin sen fakat eğer almadıysan bu dediğimi bir düşün.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı