2000 TL'ye oyun kulaklığı önerisi

Boran Hamarat

Kilopat
Katılım
18 Ocak 2017
Mesajlar
75
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2000 bütçem var, kablosuz olursa 3000'e kadar çıkabilirim. HyperX Cloud 2 ve Razer BlackShark V2 X arasında kaldım. Çoğunlukla yarış oyunları falan oynuyorum, ara sıra CS2. ona göre bir şey önerirseniz sevinirim.
 
Türkiye'den alabileceğim bir kulaklık önermeniz daha iyi olur. corsair ht80'i itopya'da denedim ama kafamın sağ ve solundan Çok baskı yapıyordu büyük ihtimalle baş ağrısına yol açacaktır. Hyperx ve razer Black Shark V2 x'i deneme fırsatım oldu İkisi de oldukça rahattı ama razer'ın klavyesini kullandım Ve sana bazı tuşlarda sıkıntı oldu o yüzden markaya pek sıcak bakmıyorum bu fiyatlara hyperx Cloud 2 alırsan pişman olur muyum corsairin void modelleride rahattı sağlam kulaklıksa alabilirim.


Bu nasıl dersiniz alınır mı?
 
Son düzenleme:
Türkiye'den alabileceğim bir kulaklık önermeniz daha iyi olur. Corsair HT80'i İtopya'da denedim ama kafamın sağ ve solundan çok baskı yapıyordu büyük ihtimalle baş ağrısına yol açacaktır. HyperX ve Razer Black shark V2 X'i deneme fırsatım oldu ikisi de oldukça rahattı ama Razer'ın klavyesini kullandım ve sana bazı tuşlarda sıkıntı oldu o yüzden markaya pek sıcak bakmıyorum bu fiyatlara HyperX Cloud 2 alırsan pişman olur muyum Corsair'in Void modelleride rahattı sağlam kulaklıksa alabilirim.


Bu nasıl dersiniz alınır mı?

HyperX Cloud 2 hakkında şöyle bir konu var bakın isterseniz HyperX Cloud II alınır mı?
 

Geri
Yukarı