2000 TL'ye oyuncu koltuğu önerisi

sevenoir

Femtopat
Katılım
6 Aralık 2021
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Arkadaşlar merhaba,
günde 7 saat pc başında çalışmam gerek, omzum belim normal sandalyede mahvoluyor. 2000 tl bütçem var KUMAŞ ve rahat bir oyuncu koltuğu arıyorum.
radarıma takılanlar;
Kumaş Oyuncu Koltuğu | Zio Gaming | Oyuncu Koltuğu Gaming Chairs (2.098 tl)
Xprime Cool Kumaş Oyuncu Koltuğu - xprime (1799)
xDrive Akdeniz Kumaş Profesyonel Oyuncu Koltuğu Siyah/Siyah (2656 belki extra indirim yakalarım şubelerine gidersem)

sizce bunlardan biri beni rahat ettirir mi ? bel rahatlığı açısından ya da başka önerileriniz kumaş olarak varsa çok sevinirim.
 
Buna bakabilirsiniz.
 
xDrive almana hiç gerek yok kendi fikrimce. Zio yanlış bilmiyorsam sponsor olduğu yayıncılarla bile sorun yaşayan firma. Müşterileri hayal bile edemiyorum.

Hawk gayet konforlu ve rahat.

Buna bakabilirsiniz.
 
hawk taki tüm koltukların tipleri neredeyse aynı fiyat farkları ise çok saçma
ben de farkı anlamadım sadece bel minderi daha büyük geldi :D
arkadaşlar son kez rahatsız ederek:
Hawk oyuncu koltuğu mu decofis arvo fileli / lumbar fileli mi? şu an fiyat olarak aralarında 200tl oynuyor bugün alıp kurtulmak istiyorum :D
Ben İzmir'de yaşıyorum deneme fırsatım yok bu ürünleri o nedenle insan da o kadar para verecekken en ortopediğini almak istiyor kusura bakmayın mesajlar için
hawk sitesinde 1 hafta önce 1900 küsür idi 2 gün önce baktım 2100 küsür olmuş, dün hepsi burada 1970e gördüm bu sabah alayım dedim indirimler bitmiş bile (21inde bitecekti oysa) neyse asıl olay şu ki hepsiburada fiyatı şu an 2379, hawk'ın sitesinde ise 2250.

yani marka bazlı konuşmuyorum ama artık kuru bahane edip ürünleri 3 günde bir zamlamaya başladılar gibi geliyor. hawk almaktan vazgeçtim.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı