2000 TL'ye R7 370 Oyun PC

EvolvedS

Hectopat
Daha fazla  
2000 tl ye düşük bişey olmuş.
Benimde kendim düşündüğüm sistemi yazmak isterim.

MSI h110 Pro Vd
İntel i5 6500
kingston hyperx fury 8gb 2133Mhz
Ekran kartını kendin belirlemişsin
R7 370 Gaming
WD Blue 1TB
Kasa ve PSU kendin belirlersin.
SSD almak istersen pek bilgim yok.

Bu 2000 TL'lik fiyata 1920*1080 çözünürlükte monitörde dahil ayrıca SSD sistem açısından sistenin açılış kapanışı uykuya dalıp uyanması açısından önemli bir parça ve olması gereken bir parça. Bundan dolayı böyle bir sistem düşündük

Anladım ama biz amd tabanlı kurmayı düşünüyoruz çünkü oyun oynarken 1-2 saat oynanmıcak daha uzun sureli oynancak ayrıca bu işlemciyle sistem hızının aşırı duşceğinide zannetmiyorum

i3 6100 almanızı tavsiye ederim. 6. Nesil işlemci sonuç itibarinde ve belirttiğiniz işlemciden kat kat daha güzel bir işlemci. SSD vs. sonra eklenebilecek parçalar. Oradan kıracağın misal veriyorum 150 lirayı işlemciye koysan yada başka bir parçaya koysan daha güzel bir şey çıkar ortaya. Ben i5 6500 - R9 380 4GB kullanıyorum SSD almak istemedim onun yerine gittim işlemciyi yükselttim ve gayet memnunum. Bilgisayar 1 dakika geç açılsa problem değil yani. 1 ay sonra işlemciyi değiştiremezsin ama, 1 ay sonra 100-150 lira verip SSD takabilirsin. Böyle bakarsan daha iyi olur. 3.7 Ghz felan diye güzel sanma o işlemciyi. i3 6100 ve R7 370 kartının birlikteliği çok güzel sonuçlar çıkarıyor orta derece bir sistem için. Benim fikirlerim bunlar. İstersen bir araştır yani :p

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı