2000 TL çıkabileceğim maksimum fiyat, daha çok ses kasma ve mikrofon yönünden iyi ama müzik dinlerken ses kalitesi Bass'ı üzmeyecek uzun süre götürecek kulaklık arıyorum. Arctis Nova 1 güzel görünüyor, var mıdır öneriniz?
Razer blackshark v2x2000 TL çıkabileceğim maksimum fiyat, daha çok ses kasma ve mikrofon yönünden iyi ama müzik dinlerken ses kalitesi Bass'ı üzmeyecek uzun süre götürecek kulaklık arıyorum. Arctis Nova 1 güzel görünüyor, var mıdır öneriniz?
2000 TL çıkabileceğim maksimum fiyat, daha çok ses kasma ve mikrofon yönünden iyi ama müzik dinlerken ses kalitesi Bass'ı üzmeyecek uzun süre götürecek kulaklık arıyorum. Arctis Nova 1 güzel görünüyor, var mıdır öneriniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.