2000 TL'ye Sistem Önerisi

dekabo123

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni PC topluyorum. İnşallah eski hesap makinasından kurtulacağım ama hata yapmamak için bilen abilerime, kardeşlerime sorayım dedim.
  • İşlemci: AMD FX 8350 ya da i5 4590
  • Ekran kartı: SAPHIRE R9 280X
  • Anakart: GIGABYTE H61M-S8PV
  • RAM: KINGSTON KVR16N11 860
  • HDD: 1TB SEAGATE 3.5 SATA 64 MB 6GB/S
  • Kasa: Dark Scorpion 550W
Şimdi gelelim sorulara:
  1. PC'de herhangi bir parça arasında uyumsuzluk sorunu olur mu?
  2. Önermediğiniz, kötü bulduğunuz parça var mı?
  3. 2000 TL'ye farklı sistem önerir misiniz? Gold'dan olacak, indirim çeki var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir anakart bulamadım. Varsa linkini atar mısınız? Ayrıca H61 anakarta Haswell Reflesh işlemciyi nasıl takmayı düşünüyorsunuz?

f/p olarak bir bilgisayar toplayacaksanız benim oyum Amd'den yana, İntel almaya kalkarsanız biraz masraf edersiniz.Güzel bir ekran kartı kullanacağınıza göre 650+ watt psu kullanmalısınız.Seçtiğiniz H61 yonga setli anakarta amd fx x8 8350 işlemcisini takamazsınız . Amd Fx X6 6350'de size yeter, ama isterseniz biraz daha para verip X8 8350 modelini alabilirsiniz. Eğer uzun süreli kullanmak istiyorsanız Asus Crosshair V Formula sizi oyun
piyasasından 5-6 yıl geri bırakmaz. Ram olarak GSKILL 8gb (2x4) sniper 1866mhz sizi idare eder. Ekran kartı olarak Asus R9 280X DirectCUII Top tercih edebilirsin veya senin tercih ettiğin ekran kartı olabilir.Geri kalanda sana kalmış :D . nasıl istersen

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı