Diyet ve yürüyüş ile kilo verilir mi?

  • Konuyu başlatan canaott
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 182
Rica ederim. İdeal kilona yakınsan bu programı yapmana gerek yok. Şu anda da yapmana gerek yok. Kilo veriyorsan doğru yapıyorsun demektir yani bir bakıma diyelim :)

Direnç egzersizleri de yapıyorsan bence gayet yeterli şimdilik. Yaptıkların yeterli görünüyor ev için.

Neden diyorum çünkü program seni yoracaktır ve yürüyüşe veya ağırlık çalışmana mani olabilir. Ben bu programı yaparken sadece bunu yapıyordum. Yürüyüş veya ağırlık yapmadım.

Kilo veriyorsan ve vücudun şekilleniyorsa şınav mekik dambıl çalışıyorsan bu tarz bir programa aslında ihtiyacın yok.

Ben yaptığım sırada hızlı kilo verdirdi ama kaslar da tabi biraz eridi. Protein ağırlıklı beslenmeye de önem vermedi tabi. Ama sonrasında programı bırakıp evde ağırlık çalışınca kaslar toparlamıştı.

O yüzden senin için gerekli görmüyorum. Ama tabi karar senin.
Çok sağol dediklerini uygulicam hocam. İyi akşamlar çok sağol

Hak
Ben uzman değilim ama bu şekilde düşünüyorum. Yine de karar senin belki her gün değil de arada yapmak istersen hoşuna giderse ekstra kardiyo gibi düşünebilirsin veya yürümek istemediğin zamanlarda 25 dk yapıp bitiririm diye bakabilirsin. Vücudumun biraz farklı yerleri çalışır diye düşünebilirsin veya bunları yapmaktan biraz sıkıldım değişiklik olsun biraz diyerek de yapabilirsin arada. Karar senin.
Haklisin tabi diger kaslari geliştirmek gerek sağol.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı