Kipoket diye bir site mi var?Ki PO ket
iyi araştırın iyi bakın rtx 2060 sıfır fiyatına 2.el koyuyorlar dağın tepesinden bakarsan olmaz altındanda bakacaksınki faydası olsun.
Kipoket diye bir site mi var?Ki PO ket
iyi araştırın iyi bakın rtx 2060 sıfır fiyatına 2.el koyuyorlar dağın tepesinden bakarsan olmaz altındanda bakacaksınki faydası olsun.
Tmm o zaman sıfır alırızPSU'yu ikinci elden almak yapacağınız en büyük hata. Tüm sisteminizi emanet edeceksiniz ona. Ayrıca, 200TL hala çok az. Aklı başında olan kimse 200TL'ye satmaz o PSU'yu.
Yok hyr sarı etiket hani varya vs650 de orjinal olduğunun kanıtıKipoket diye bir site mi var?
Hocam o zaman bana şöyle 200tl lik sıfır Yad 250 olur çünkü 600tl ye ryzen 5 2400g gördüm ram laride hallederiz2000 TL sıfır sistem dizmek çok mantıksız 2.el dizerseniz size bizzat yardımcı olurum ve oluruz çok sistem topladım 2. elden.
Psu lazımHocam o zaman bana şöyle 200tl lik sıfır Yad 250 olur çünkü 600tl ye ryzen 5 2400g gördüm ram laride hallederiz
Yardımcı olabilirmisiniz hocam 2000tl pc toplıcam 2.el Kasam var hdd var ssd almıcam2000 TL sıfır sistem dizmek çok mantıksız 2.el dizerseniz size bizzat yardımcı olurum ve oluruz çok sistem topladım 2. elden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.