2000 TL'ye sistem toplama

Opensourcefx

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Başlıktada belirttiğim gibi 2000 TL'ye sistem toplamayı düşünüyorum. Oyun için gta 5, Batman arkam knight gibi oyunları kasmadan gayet rahat bir şekilde oynanacak bir kasa önerirseniz sevinirim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
1.png

Ukalalık etmek istemem ama ram 8 gb yeterli olmaz mı? Ayrıca 4 ram demişsiniz önerdiğiniz kartta 2 ram slotu var?
Kardeşim şu an vatan bilgisayarda Webe özel indirim var. Aşağıda linkini koyuyorum. Ramleri bu şekilde al kalanını sinerji bilgisayardan alırsan daha iyi olur.

Corsair 8Gb (2X4Gb) Vengeance Lowprofile Ddr3 1600Mhz Cl9 Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar

Ukalalık etmek istemem ama ram 8 gb yeterli olmaz mı? Ayrıca 4 ram demişsiniz önerdiğiniz kartta 2 ram slotu var?
Kardeşim şu an vatan bilgisayarda Webe özel indirim var. Aşağıda linkini koyuyorum. Ramleri bu şekilde al kalanını sinerji bilgisayardan alırsan daha iyi olur. Eğer mümkünse ailenle beraber gidersin montajı orada yaparlar çok daha iyi olur.

Corsair 8Gb (2X4Gb) Vengeance Lowprofile Ddr3 1600Mhz Cl9 Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar

Dosya Ekleri

• Sistem.jpg
    Sistem.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 264
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı