2000 TL'ye oyun için PC toplama

RX460 alınırdı 600E hocam biraz değişik olmuş.

GTA 5 Ultra ayarlar fanları MSI Afterburner ile 40A sabitledim 67 dereceyi geçmiyor çok memnumum tam bir F/P oldu diye düşünüyorum 40A sabitleyince ses de gelmiyor pek ve 1 ay önce müşterimde kullandığım RX590 Sapphire Nitro Special ile aynı FPS'leri alıyorum :D Corsair CX750 PSU tek sorun elektrik faturası +15 yazacağız sanırım. RX460 RX560 alsam o paraya yazık olacaktı şu alev alev piyasada bence.

GTA 5 Ultra ayarlar fanları MSI Afterburner ile 40A sabitledim 67 dereceyi geçmiyor çok memnumum tam bir F/P oldu diye düşünüyorum 40A sabitleyince ses de gelmiyor pek ve 1 ay önce müşterimde kullandığım RX590 Sapphire Nitro Special ile aynı FPS'leri alıyorum :D Corsair CX750 PSU tek sorun elektrik faturası +15 yazacağız sanırım. RX460 RX560 alsam o paraya yazık olacaktı şu alev alev piyasada bence.

Olsun hocam almışsınız daha bir şey demem pek bir şey değiştirmez hayırlı olsun iyi forumlar 🙂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı