20000-21000 TL laptop önerisi

Ekdi

Hectopat
Daha fazla  

Kanka HP Victus serisi daha çok ısnımaz mı?

Bak bu güzel ama i7 10750H serisiyle aynı performası var işlemci olarak ekran kartı kartı cok iyi hoş bir bilgisayar bunu sevdim listeye ekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka HP Victus serisi daha çok ısnımaz mı?

GF kasaya göre daha az ısınır görüşümce, ayrıca Intel işlemci istediğiniz ve oyun tasarlayacağınızı söylediğiniz için onu önerdim 12700h şu an bulabileceğinizin en iyisi.

Msi Katana Gf66 12.Nesil Core i7 12700H-16Gb-512Gb Ssd-15.6''-Rtx3050Ti 4Gb-FDos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Msi Katana Gf66 12.Nesil Core i7 12700H-16Gb-512Gb Ssd-15.6''-Rtx3050Ti 4Gb-FDos en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu nasıl

GF kasaya göre daha az ısınır görüşümce, ayrıca Intel işlemci istediğiniz ve oyun tasarlayacağınızı söylediğiniz için onu önerdim 12700h şu an bulabileceğinizin en iyisi.
evet gf kasa 2 hava çıkışlı diye biliyorum ama msi bir bildigi vardır diye düşündüm

Evet GF kasa 2 hava çıkışlı diye biliyorum ama MSI bir bildigi vardır diye düşündüm.

Benim bir tane arkadaşıma benziyorsunuz MSI'da MSI isterseniz alın lafım yok ama MSI'da ısınan bir model yaptı işte. Nitro 5'e de bakabilirsiniz başka model bulursam yollarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı