20000-25000TL arası laptop önerisi

Bütçe
20-25 K TL

dedekorkutt

Hectopat
Katılım
10 Aralık 2019
Mesajlar
126
Arkadaşlar merhaba. Laptop araştırırken kafam allak bullak oldu. Neye elimi atsam bir sorunu çıkıyor. Tam diyorum tam aradığım gibi bir laptop buldum çat bir yerinde şöyle bir şeyi var sakın almayın çat şurası şöyle sakın almayın. Vallahi kafam allak bullak oldu yardım edin. Şimdi kısaca özetleyeyim;

Önce bugün indirim de varken HP Victus 16 alayım dedim gittim mağazada incelediğimde ekranının çok sarımtırak olduğunu gördüm başka mağazada da inceledim sonuç aynı ve ondan vazgeçtim (tesadüf müdür bilmem ama 2 mağazada da touch pad bozuktu dikkatimi çekti.).

ASUS TUF 2022 modelini alayım dedim i7 12th gen laptop Configuration yok sadece AMD kullanıyor. Var ama içinde 3060 var bütçemi aşıyor. Ondan da vazgeçmek zorunda kaldım.

Monstera elimi atsam zaten her ağızdan bir söz çıkıyor 12. nesil i7 işlemcili laptopu 23K civarı şu an o para monstera verilmez anakartı kalitesiz kasası kötü cart curt içime sinmiyor bir de arkadaşımın Monster laptopu gözümün önünde 2-3 kere mavi ekran verince korkuyorum Monster'dan.

Laptop araştırırken en beğendiğim model Lenovo Legion 5 oldu fakat güncel modelleri çok pahalı eski model alayım desem içinde 10. nesil işlemci var bu devirde 10. nesil işlemci almak ne kadar mantıklı.

Acer Nitro 5 2022 serisini kime sorsam alma deyip başka laptop öneriyor ve ekranının bayağı kalitesiz olduğu ve hayalet ekran çok olduğu söyleniyor. Daha kendim bir mağazada bulup inceleyemedim.

En son dedim tamam hem kasası hem fiyatı hem içeriği çok iyi Dell G15 5520 alayım. Bir araştırdım, bir önceki modellerinde türlü türlü sorun. Driver sorunu mu dersin ısınma sorunu mu dersin. Ondan da caymak üzereyim.

İşlemcisi 12. nesil Intel olan ekranı göze batmayan kasası kaliteli 4-5 yıl sorunsuz ilerleyebileceğim bir laptop yok mu koskoca ülkede? Ben bu kafa karışıklığıyla ne yapacağım birisi yardım etsin :D

Şimdiden teşekkürler.
 
Bu bütçeyle alacağıniz 12. nesilden pek hayir gelmez, ya 3050 Ti vs olacak ya da kalitesiz kasa 12. nesil şart değilse 20.4 bakılabilir direkt, tongfang kasa sorun çıkarmaz.
 
Bu bütçeyle alacağıniz 12. nesilden pek hayir gelmez, ya 3050 Ti vs olacak ya da kalitesiz kasa 12. nesil şart değilse 20.4 bakılabilir direkt, tongfang kasa sorun çıkarmaz.
Ben 3050ti olmasına okeyim oyun çok oynamayacağım. Attığınız model 3060 ve 17.3 inch olduğu için bütçemi aşıyor maalesef. Daha çok ekran kartından kısıp işlemciyi arttırmak amacım.
 
25K üst sınır 25k bile olmaz aslında belki 24 atarlar insanlar diye 20 ile 25 arası yazdım 24 atarlarsa bütçemi zorlayabilirim. Ama genel olarak 21 22K olsa çok iyi benim için.
Hocam o zaman bunu alın fiyatına göre çok iyi soğutma konusunda da iyi bir cihaz niye tercih etmediğinizi anlamadım bir sorun olsa bile satıcı Trendyol;

 

Geri
Yukarı