20000-25000TL sistem önerisi

İmkanı yok kankam taksit yapınca 40k ya geliyor sistem.
40 bin liraya 7600 sistem alacağınıza 40 bin liraya kredi çekip peşin fiyatına 7800 XT sistem alabilirsiniz eğer kredi imkanınız varsa.

40 bin liraya 7600 sistem alacağınıza 40 bin liraya kredi çekip peşin fiyatına 7800 XT sistem alabilirsiniz eğer kredi imkanınız varsa.

Kankam kredide faiz binmiyor mu sence üstüne :D

Artı olarak sistem 40k ya gelmiyor kankam 30'a geliyor 12 ay taksitle 30k kredi çeksem 47k olarak geri ödetiyor.

Ah keşke olsa kankam sence 7600'lü sistem mi yoksa Intel olan mı şu an alacağım çok kararsiz kaldım.
7600 olan hocam. AM5 sistem her zaman daha mantıklı. FPS açısından pek fark olmaz ama ileriye dönüklük açısından daha mantıklı.

Hocam bu arada sistemi şöyle özelleştirirseniz daha iyi olur. İşlemci - 7500F, Anakart - B650M, Kasa - Vento 650W.

7600 olan hocam. AM5 sistem her zaman daha mantıklı. FPS açısından pek fark olmaz ama ileriye dönüklük açısından daha mantıklı.

Hocam bu arada sistemi şöyle özelleştirirseniz daha iyi olur. İşlemci - 7500F, anakart - B650M, kasa - Vento 650W.

Yok kankam ekran kartı olarak sordum ya işlemci daha iyi zaten onda hemfikiriz yani aradaki 1500TL'lik farka değer mi sence onu soruyorum.

Yok kankam ekran kartı olarak sordum ya işlemci daha iyi zaten onda hemfikiriz yani aradaki 1500TL'lik farka değer mi sence onu soruyorum.
Hocam sadece ekran kartı olarak düşünemeyiz komple bir sistem alıyorsunuz. AM5 daha iyi ve ileriye dönük o yüzden daha mantıklı. B580 biraz daha iyi RX 7600'den ama AM5 vs LGA1700 karşılaştırmasında LGA seçtirecek kadar değil.

Hocam bu arada sistemi şöyle özelleştirirseniz daha iyi olur. İşlemci - 7500F, anakart - B650M, kasa - Vento 650W.

Beyaz kasaya göz koymuştum tam olarak farkı nedir kankam ne gibi bir avantaj sağlar bana senin dediğin PSU? +olarak F seçtirme sebebin fiyat farkına değmeyecek derecede az FPS farkı olduğu için mi?

Beyaz kasaya göz koymuştum tam olarak farkı nedir kankam ne gibi bir avantaj sağlar bana senin dediğin PSU?
Hocam beyaz olan Bitfenix'i de alabilirsiniz sorun değil o da iyidir. Ama kesinlikle anakartı B650M seçin. İşlemcide ise 7500F ile 7600 aynı işlemciler. Sadece 7500F'in içinde dahili GPU yok bu kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı