20000-25000TL sistem önerisi

1500TL'lik farka değer sadece 500GB artış için bile değer.

Diğeride 1TB mış kankam ya onu yeni fark ettim. Sistem 500 olarak gözüküyor ama 1TB ama arkadaşın dediği gibi işlemci muhabettinden dolayı sanırsam diğer sistemi tavsiye edeceğim dediğin gibi en kötü ekran kartını elimden çıkartıp daha iyisini alırım.

Diğeride 1TB mış kankam ya onu yeni fark ettim. Sistem 500 olarak gözüküyor ama 1TB ama arkadaşın dediği gibi işlemci muhabettinden dolayı sanırsam diğer sistemi tavsiye edeceğim dediğin gibi en kötü ekran kartını elimden çıkartıp daha iyisini alırım.
Evet hocam çok mantıklı olur ama 7600'de kötü değil zaten Ultra'da oynarsınız oyunların yüzde 99'unu. Anakartı B650 yapmayı unutmayın sakın en önemli özelleştirme bu.

Bu arada garanti veya Akbank'ın faizsiz kredilerine göz gezdirsen de güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Kocbass Bu arada yeni gördüm arkadaş sıvı soğutma önermiş. Boşuna para harcamayın sakın. Düzgün bir hava soğutucu yeterli.

Bu arada garanti veya Akbank'ın faizsiz kredilerine göz gezdirsende güzel olur.

@Kocbass bu arada yeni gördüm arkadaş sıvı soğutma önermiş. Boşuna para harcamayın sakın. Düzgün bir hava soğutucu yeterli.

Aynen ileride kule tipi bir soğutucu alırım o zaman bu sistemi dediğin özelleştirmeler ile alıyorum kankam sence daha iyisi var mıdır yoksa okey bir sistem midir? Ekran kartı ısınma vs yapmaz değil mi? Çok kafa yordum farkındayım ama almışken sorun çıksın istemiyorum o yüzden kusura bakma <3

Bu arada garanti veya Akbank'ın faizsiz kredilerine göz gezdirsende güzel olur.

Kanka vadeleri çok az oluyor ya 3 ayda ödemek vs gerekiyor bu şekilde 12 aya yayıyorum kafa biraz rahatlıyor.

@Kocbass bu arada yeni gördüm arkadaş sıvı soğutma önermiş. Boşuna para harcamayın sakın. Düzgün bir hava soğutucu yeterli.

Strong marka kullanmışlar o yüzden dedim, görüntü açısından kötü duruyor o da. Kule tipini ben de kullanıyorum gayet güzel tabii ki. Biraz da görüntü açısından hoş durması için demiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kral son bir sorum daha var kuzenin bir bilgisayarı var 6700XT 12 GB RAM ve 5600X var sistemde 500GB SSD 16 GB RAM B550M anakartı var 20'ye bırakırım diyor ne dersin sistem temiz hiç kullanılmadı kendim biliyorum alınır mı? Böyle bir şey yoksa 7600'lük sistem mi?

Kral son bir sorum daha var kuzenin bir bilgisayarı var 6700XT 12 GB RAM ve 5600X var sistemde 500GB SSD 16 GB RAM B550M anakartı var 20'ye bırakırım diyor ne dersin sistem temiz hiç kullanılmadı kendim biliyorum alınır mı? Böyle bir şey yoksa 7600'lük sistem mi?

Hocam 20K fiyata 6700XT ve B550 anakart fena sistem değil. PSU marka modeli nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı