Diğeride 1TB mış kankam ya onu yeni fark ettim. Sistem 500 olarak gözüküyor ama 1TB ama arkadaşın dediği gibi işlemci muhabettinden dolayı sanırsam diğer sistemi tavsiye edeceğim dediğin gibi en kötü ekran kartını elimden çıkartıp daha iyisini alırım.
Diğeride 1TB mış kankam ya onu yeni fark ettim. Sistem 500 olarak gözüküyor ama 1TB ama arkadaşın dediği gibi işlemci muhabettinden dolayı sanırsam diğer sistemi tavsiye edeceğim dediğin gibi en kötü ekran kartını elimden çıkartıp daha iyisini alırım.
Evet hocam çok mantıklı olur ama 7600'de kötü değil zaten Ultra'da oynarsınız oyunların yüzde 99'unu. Anakartı B650 yapmayı unutmayın sakın en önemli özelleştirme bu.
Aynen ileride kule tipi bir soğutucu alırım o zaman bu sistemi dediğin özelleştirmeler ile alıyorum kankam sence daha iyisi var mıdır yoksa okey bir sistem midir? Ekran kartı ısınma vs yapmaz değil mi? Çok kafa yordum farkındayım ama almışken sorun çıksın istemiyorum o yüzden kusura bakma <3
Strong marka kullanmışlar o yüzden dedim, görüntü açısından kötü duruyor o da. Kule tipini ben de kullanıyorum gayet güzel tabii ki. Biraz da görüntü açısından hoş durması için demiştim.
Strong marka kullanmışlar o yüzden dedim görüntü açısından kötü duruyor oda kule tipini bende kullanıyorum gayet güzel tabii ki. Biraz da görüntü açısından hoş durması için demiştim.
Kral son bir sorum daha var kuzenin bir bilgisayarı var 6700XT 12 GB RAM ve 5600X var sistemde 500GB SSD 16 GB RAM B550M anakartı var 20'ye bırakırım diyor ne dersin sistem temiz hiç kullanılmadı kendim biliyorum alınır mı? Böyle bir şey yoksa 7600'lük sistem mi?
Kral son bir sorum daha var kuzenin bir bilgisayarı var 6700XT 12 GB RAM ve 5600X var sistemde 500GB SSD 16 GB RAM B550M anakartı var 20'ye bırakırım diyor ne dersin sistem temiz hiç kullanılmadı kendim biliyorum alınır mı? Böyle bir şey yoksa 7600'lük sistem mi?