20000 30000 TL Tablet önerisi

• Konuyu başlatan LuisB4y
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 185
Ultralar pratik cihazlar değil taşırken falan sıkınıtı çıkartıyor ve fiyatlarını hak etmiyorlar sadece büyük ekrana o kadar fazla fiyat farkı saçma,
Ultra bakınca çok iyi duruyor ama pratik değil. Masaya koymak zorundasınız. Elinizde tutarsanız çok yorar. Oyun ağırlıklı kullanacak olsaydınız standart modeli önerirdim. Elde tutması kolay çünkü. Ama ağırlıklı olarak medya cihazı olarak kullanacağınız için plus modeli alın bence. Hem gayet büyük bir ekran dizi film izlemek için hem de gerekirse elinizde tutarak da kullanabilirsiniz.
Katılıyorum size de koruması ayrı dert pratik olmayışı ayrı. Ekran kırılsa kalp krizi geçiririm büyük ihtimalle. O yüzden s11 ile s10+ ya bugün tekrar gidip iyice karar vereceğim.

Katılıyorum size de koruması ayrı dert pratik olmayışı ayrı. Ekran kırılsa kalp krizi geçiririm büyük ihtimalle. O yüzden S11 ile S10+ ya bugün tekrar gidip iyice karar vereceğim.

Şu an baktım bende S11 Ultra en düşük 40k onun yerine iPad Pro M4 falan tercih ederdim büyük ihtimal, gereksiz pahalı en iyisini yapıyorsunuz hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı