20000 TL'ye tablet önerisi

Yazilimi rezil xiaomi'den daha mantikli ve daha ustun bir cihaz. Tabletlerini hala oturtamadi Xiaomi. Buyuk ekranli telefon gibi daha cok.
Huawei MatePad 11.5” S için ne dersiniz güzel midir?

Ben bu alacağım tableti ders çalışmak, not tutmak, deneme çözmek için kullanacağım. O yüzden ekranı ve kalemi çok önemli benim için.

Huawei MatePad 11.5” s için ne dersiniz güzel midir?

Ben bu alacağım tableti ders çalışmak, not tutmak, deneme çözmek için kullanacağım. O yüzden ekranı ve kalemi çok önemli benim için.

HUAWEI Yeni Matepad 11.5 inç 2025 8/128 GB Tablet Uzay Grisi Fiyat & Özellik | MediaMarkt bu tabletin ekranı PaperMatte denen bir materyalden yapılmış hissi kalemle kullanınca kağıt gibi kuzenim PDF indirip test çözüyordu güzel tablet tam ders için öneririm.

Android olmamasi aorun dehilse Huawei tabletler islemcileri haric gayet basarili.

Android olmamasi aorun dehilse Huawei tabletler islemcileri haric gayet basarili.
Artık Redmi ve Huawei arasında değil, Huawei ve Samsung arasında kaldım. Yüksek ihtimallle 11.5 S modelini alıcam ama kutu içinden kalem çıkmıyor sanırsam.

Android olmaması ders, uygulama, pdf açısından veya herhangi bi kısımdan sorun çıkarır mı?

Artık Redmi ve Huawei arasında değil, Huawei ve Samsung arasında kaldım. Yüksek ihtimallle 11.5 s modelini alacağım ama kutu içinden kalem çıkmıyor sanırsam.

Aynen kendin alman gerekiyor 11k tablet + 2374 kalem toplam 13374TL ediyor.

Android olmaması ders, uygulama, PDF açısından veya herhangi bir kısımdan sorun çıkarır mı?

Hayır kullanabiliyorsun.

Ben düz 11.5 modelini değil de 11.5 s modelini düşünüyorum, açıkça bir fark var mı aralarında?

1757518551089.png

ChatGPT böyle diyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı