20000-30000 TL'ye sistem önerisi

Bütçe
20 000 - 30 000 TL

yilank

Kilopat
Yer
Londra
Daha fazla  
Meslek
Amele
Merhaba,

Basliktaki fiyat araliginda sistem onerebilir misiniz? (RTX 3080 Ti ve ustu, 32 GM RAM, 1 TB 980 EVO Pro 4.0, Corsair 1200W PS gibi... Sadece kasa, monitör, klavye+fare, isletim sistemi icinde degil)

Saygilar.

Son düzenleme:
Öneriyorum bir dakika. :)

Kasa konusunda @Rivadex yardımcı olsun.

Son düzenleme:
Cok teşekkür ederim. Eger alabilirsem 3080 Ti'ya da 3090 alacagim. Elinize saglik. Kasayi da; Corsair 5000D dusunuyorum ( ozellikle genis RAM'ler için yuksekligi bayağı iyi bir kasaymis)

Cok teşekkür ederim. Eger alabilirsem 3080 Ti'ya da 3090 alacagim. Elinize saglik. Kasayi da; Corsair 5000D dusunuyorum ( ozellikle genis RAM'ler için yuksekligi bayağı iyi bir kasaymis)

Kasa hakkında detaylı bilgim yok RAM ve anakart tercihi size kalmış zaten RAM bilinmdeik bir marka ve Vengeance almadıktan sonra sorun yok. Anakarttada aynı şekil.

Oyun için dusunuyorum, Intel tercihim bu yuzde. AKlimda olsun, Cok teşekkür ederim.

Oyun için Intel işlemci iyidir diye bir şey yok yüksek bütçede genelde AMD daha ön planda ama sizbilirsiniz benim gibi Intel'in sağlam kaya olduğunu düşünüyorsanız. :)

Kasa hakkında detaylı bilgim yok RAM ve anakart tercihi size kalmış zaten RAM bilinmdeik bir marka ve Vengeance almadıktan sonra sorun yok. Anakarttada aynı şekil.

Anakart benim sectigim, bu yuzden sorun yok. Tekrar teşekkür ederim. genelde oyun icin intel tavsiye ediyor, ozellikle redditte, o yuzden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı